上一頁下一頁
發新話題

包租婆出軌 Part 44---大結局(91)

收藏  |  訂閱
1.4k  1.3m

quick quick quick, more. so excited

入黎支持下:smile_40:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2012-4-2 02:49 PM 發表 查看引用來源Part 29---女友睡醒過來當我們做完正想睡的一刻,樓下女友突然氣沖沖什麼也沒說從床走了出房,然後很大力關上了門,我的天,原來她一早就醒了,今次點收科,阿Pat 就什麼也沒有理會便呵呵睡著了.大家都同 ...
駁番長佢:smile_34:

幾好睇xdd 支持

引用:
原帖由 UFO2012 於 2012-4-3 06:09 PM 發表 查看引用來源

你又講得好正確:smile_o12:
HALO

引用:
原帖由 UFO2012 於 2012-4-3 04:28 PM 發表 查看引用來源咁女人下半身搞到我地男人累事:smile_o06:
咁係你太衝動啫

引用:
原帖由 崎小姐 於 2012-4-4 09:20 AM 發表 查看引用來源
咁係你太衝動啫

早晨

引用:
原帖由 崎小姐 於 2012-4-4 09:20 AM 發表 查看引用來源
咁係你太衝動啫

我覺得女人也很想衝動就真:smile_04:
激情中往往帶來無比的快感,妳同意嗎?

引用:
原帖由 UFO2012 於 2012-4-2 02:49 PM 發表 查看引用來源

Part 29---女友睡醒過來

當我們做完正想睡的一刻,樓下女友突然氣沖沖什麼也沒說從床走了出房,然後很大力關上了門,

我的天,原來她一早就醒了,今次點收科,阿Pat 就什麼也沒有理會便呵呵睡著了.

大家都同 ..
只能晚上放工回來才可以跟她一起四周遊玩..
Part 30---女友攬實包租公

女友來了第二晚,我放工回來,都很夜,包租公和包租婆請我們在家吃晚飯,

咁我老實不客氣,坐下來便吃飯,我女友和包租婆的眼神一早就已經有古怪

只是外人察覺不到,大家還記得上次我地玩3P時那份激情嗎?

那天晚上我地好開心,有講有笑,包租公還開了支唔知乜春的酒,高高興興

好耐未試過咁happy,因為我唔飲得酒,我只渴了一少許,而他們三人,你一杯我一杯,

好快佢地都飲到high high 地,特別係包租公和我女友.

女友行到包租公前面一手捉住他的手:"喂你飲咁小,點得架,同我再飲"

包租公開始性情大發,攬著我女友:飲~~飲~~飲,真開心,黎黎黎再飲多杯"

我見佢咁攬,我眼都凸埋,我立刻走上前拉開女友.

女友:唔使咁緊張,飲酒之馬,你睇人地幾飲得,你都唔飲得"

跟著又擁到包租公前,又係包租公後面攬實佢,係佢耳仔細細聲又唔知講左的乜野,然後大家又大聲笑

我知佢雖然醉醉地,但也是清醒,佢知道自己做緊乜,我有的嬲嬲地.

包租公當然哈哈大笑,我都冇眼睇,我走到包租婆前同佢聊天,自己又飲了半杯酒.但隻眼一直注視著他們.:smile_o02:

下一回合4p?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆