上一頁下一頁
發新話題

女友妹妹(續:P1,P3,P7,P11,P13,P16,P19,P20,P30,P34,35,40,42,44,47,50,53,58,62.67.)

收藏  |  訂閱
1.0k  1.4m

Thanks for sharing:smile_14:

快D快D,出文啦!!:smile_38:

引用:
原帖由 kkeyy 於 2012-11-21 06:31 PM 發表 查看引用來源
我輕輕錫落細妹白雪雪的渾圓patpat上, 輕輕錫了三下, 真的是很"痛錫(惜)"的那種感覺.(不知有沒有ching有過這種感覺)

當這種感覺升起嘅時候, 我突然看到床頭上邊的一幅小畫, 似曾相識的兩個心型... 我腦中突 ...
好心急 幾時有更新呀 Ching:smile_o16::smile_o16:

農曆新年前,應該會返下黎

引用:
原帖由 heaethan 於 2012-12-4 10:42 PM 發表 查看引用來源
農曆新年前,應該會返下黎

公司事忙, 又要出trip,,, 見諒 :smile_24:

第二 part 原來已過 100萬點,

感激涕零, 各位支持,

原本只就想講下心中隱藏嘅...開心, 失落, 矛盾, 內疚...

估唔到各位咁支持, 都支持我繼續寫出嚟.

多謝

Always support :smile_34:

妹妹純真可愛活潑,很易令人有時光倒流的錯覺

引用:
原帖由 kkeyy 於 6/12/2012 12:55 發表 查看引用來源

公司事忙, 又要出trip,,, 見諒 :smile_24:
你都真係幾忙WO,出個故事出左成年幾:smile_o11:
加油啊:smile_o13:

已成年幾....:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆