上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.8k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-9 11:49 AM 發表 查看引用來源

語帶相關 jer !!!!!!!!!!!!:smile_o12: :smile_o12:
你又有冇無去曳曳呀 ?
等妳返香港先去曳曳:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-9 11:52 AM 發表 查看引用來源

早晨呀院長~我只是理論派而已:smile_13: :smile_45:  
希望果位師兄會收到:smile_o12:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-9 11:53 AM 發表 查看引用來源

天晴~:smile_46: but..昨晚又嘈了一嘈
打情駡俏。。。你自己伸請:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-8 11:55 PM 發表 查看引用來源
等妳返香港先去曳曳:smile_35:
等...."g  more " ( Mandarin) 到夜深........................................!!!

go to sleep !! 交番個場比你地 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-9 11:38 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-9 10:58 AM 發表 查看引用來源

南島兄~囡囡所謂著緊你只是因為你肯比錢佢~如果佢真係著緊你~根本就吾會出現以上各種失蹤既情況~另外 ...
早晨...有新case呀 :smile_30:

BONJOUR :smile_13:

引用:
原帖由 jackdydy 於 2011-5-6 08:00 PM 發表 查看引用來源
戈D會唔會比人抽水或者要陪出街架?
師兄~做得夜場就預左比人抽水啦~至於陪出街呢個問題~如果係錢銀上夠誠意的話~冇話冇可能架:smile_44:

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-8 09:12 PM 發表 查看引用來源
沈了國內一個囡囡已兩個月,花費六萬了。
她其實很著緊我,因每次找她我都會給錢。
但這兩個月,經常發現她會無端端關了手機,或者開了手機又無接電話。
她每次的解釋是:手機無電、睡覺了、沒有儲值費了、沒有帶 ...
一個月3皮喎, 又唔駛主動問你錢, 咁好既客緊係著緊d啦 :smile_30:

關手機...收到你錢...3皮喎...緊係同佢條仔享樂啦, 仲打比你咩 :smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-9 12:23 PM 發表 查看引用來源

師兄~做得夜場就預左比人抽水啦~至於陪出街呢個問題~如果係錢銀上夠誠意的話~冇話冇可能架:smile_44:  
龍哥每次上去都滿袋誠意:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆