上一頁下一頁
發新話題

比廁紙筒哥哥屌到攤攤腰

收藏  |  訂閱
3.0k  162.7k

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2011-1-25 10:56 PM 發表 查看引用來源

自隊應該好痛架......應該問你清楚D...........KEKE:smile_30:
問我啦, 飲醉好好瞓的~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-1-25 10:54 PM 發表 查看引用來源
why............................
WHY做咩要叫埋我去??定...WHY..要為民除害呢.......:smile_41:

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-1-25 10:58 PM 發表 查看引用來源
free邊到得呀.......................
FREE入場~~~~

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2011-1-25 10:58 PM 發表 查看引用來源

MAYBE係....負數.......佢地去到太受歡迎.攪旺個場.....老闆比錢佢地黎玩.........
呵呵~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-1-25 10:58 PM 發表 查看引用來源
free邊到得呀.......................
你去電下個老細可能得呢haha

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2011-1-25 10:59 PM 發表 查看引用來源

WHY做咩要叫埋我去??定...WHY..要為民除害呢.......:smile_41:
後者.....................

引用:
原帖由 bbvicky 於 2011-1-25 10:56 PM 發表 查看引用來源

搵曰law.....

係就單聲, 我返工返MK, 可以放工JOIN你哋~~~~~~~~

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-1-25 11:01 PM 發表 查看引用來源

係就單聲, 我返工返MK, 可以放工JOIN你哋~~~~~~~~
Ok.......

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-1-25 11:00 PM 發表 查看引用來源
後者.....................
eeee....即係有幾....會叫埋我去喎..........hoho:smile_40:
後者呢........就係............我亂up下姐.....冇咩特別意思....:smile_38:
你可以剩係專注番.....前者既問題,就ok la...........

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2011-1-25 11:06 PM 發表 查看引用來源

eeee....即係有幾....會叫埋我去喎..........hoho:smile_40:
後者呢........就係............我亂up下姐.....冇咩特別意思....:smile_38:
你可以剩係專注番.....前者既問題,就ok la...........
吓.................唔係呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆