上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 06:25 PM 發表 查看引用來源
咁真係含得撚橡皮糖....你見到條女冇水都即彈啦,相對,條女見你冇水...彈唔彈呢?
17歲人仔有2,3個係銀行相對黎講好腩有水架啦...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 06:28 PM 發表 查看引用來源

1日12次...你條腰...:smile_o14:
呃你冇飯食...主角係度

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 06:30 PM 發表 查看引用來源
呃你冇飯食...主角係度
叫主角黎吹2句好喎...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

17歲人仔有2,3個係銀行相對黎講好腩有水架啦...:smile_o01:
問題係2,3萬走去溝女止唔到咳..你可以豪比佢,攞2,3萬同企洗兩日...有機會比你整個外圍賽益下你...但肯定係食貴野

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 06:25 PM 發表 查看引用來源
咁真係含得撚橡皮糖....你見到條女冇水都即彈啦,相對,條女見你冇水...彈唔彈呢?
靚仔有面子嘛 十年前d女系貢講:smile_o06:

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-20 18:56 發表 查看引用來源
靚仔有面子嘛 十年前d女系貢講:smile_o06:  
禾從來都矛天過:smile_o06:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-8-20 07:35 PM 發表 查看引用來源
你靚仔米矛天過:smile_o06:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-8-20 07:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: 即葉性塞葱?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 嘩~~大生意喎老細

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 06:28 PM 發表 查看引用來源

1日12次...你條腰...:smile_o14:
禾以為係企把口天:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆