上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-12 04:20 PM 發表 查看引用來源

皇室假期係咪係皇崗要再轉的士架:smile_41:

太平洋又點樣去呀:smile_41:

你簽吾簽小費架:smile_41:
你好似真系吾熟路甘喎. :smile_o14:

皇室假期系畢打奧隔離, 又或者叫做系向西附近. <- 我無記錯既話.

太平洋近萬象城, 都系羅湖區.

小費就吾簽吾得呀... (人地都系靠小費過活的, 人地幫你按一粒鐘, 可能拆得十蚊八蚊, 唔計小費隨時搵得少過d服務員呀)

本人慣性小費. 1小時=rmb20. 大場就比貴少少, cheap 場就比小少少.
不過我有d frd 就一小時=rmb10. 當然, 豐險由人...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-12 04:20 PM 發表 查看引用來源

皇室假期係咪係皇崗要再轉的士架:smile_41:

太平洋又點樣去呀:smile_41:

你簽吾簽小費架:smile_41:
皇室假期 你買飛時 會幫你叫埋公司車黎接你

一般要簽小費 $50 for 2 hours

太平洋 係萬象城(大劇院站) 旁

http://www.szpacific.com/Big5/WebInfo

可以打電話叫企黎接

電 話: 86-755-82136868 82136222 82136513

皇崗 一般係社會車通道等 公司車

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-12 04:33 PM 發表

皇室假期系畢打奧隔離, 又或者叫做系向西附近.  
吓........我上次咪傻左???

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-12 04:33 PM 發表 查看引用來源

皇室假期系畢打奧隔離, 又或者叫做系向西附近.  
我淨係識CP架咋,我係深圳完全吾識路,真係大鄉里,我從來吾玩手作仔/按正骨,所以一無所知,多謝你的資料提供,感激不盡:smile_o06:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-12 04:37 PM 發表 查看引用來源

皇室假期 你買飛時 會幫你叫埋公司車黎接你

一般要簽小費 $50 for 2 hours

太平洋 係萬象城(大劇院站) 旁

http://www.szpacific.com/Big5/WebInfo

可以打電話叫企黎接

電 話: 86-755-82136868 8 ...
多謝煎煎熱心提供:smile_o09:

皇室假期-->皇崗

太平洋-->羅湖

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-12 04:38 PM 發表 查看引用來源

吓........我上次咪傻左???
:smile_o04:  拿拿拿...... 你上次單野我保持針默伽..... :smile_44:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-12 05:03 PM 發表

:smile_o04:  拿拿拿...... 你上次單野我保持針默伽..... :smile_44:
OMG...............

唔知你地有冇睇過, "我和我的香港老公", 幾年前睇過一次, 有少少共嗚 :smile_o10:

http://lz.women.sohu.com/lianzai/lzr-3776-43719-1134996717.html

引用:
原帖由 vanvanv 於 12/7/2010 06:33 PM 發表 查看引用來源
唔知你地有冇睇過, "我和我的香港老公", 幾年前睇過一次, 有少少共嗚 :smile_o10:

http://lz.women.sohu.com/lianzai/lzr-3776-43719-1134996717.html
唔記得幾時睇過...幾好笑㗎!:smile_o13:

又去了做spa了.........這一次.......她脫了衣服跟我一起浸在浴缸.......肉帛相見......她很美......身材比我女友還好............但是......................就沒想到那種感覺...........抬不起頭...............她問我......沒感覺嗎???我說......只有一點點......到最後.......說..........她家裡要用錢........爺爺生病.....二萬元做手術......又是一個騙人的技倆.........她以為我喜歡她......為什麼每一個大陸的女孩都是這樣???
到最後....給了幾佰.......不再去了.......
p.s...........我的祕書...............好像喜歡我.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆