上一頁下一頁
發新話題

新鮮囡囡多 (11),愛笑的禮儀小姐 (再...加相 p.100 ) 勿找媽咪菲菲!(p.98)

收藏  |  訂閱
1.5k  681.2k

Ching,真係睇到我火都黎埋,好想教瞓下佢地!!! Ching可唔可以PM頭兩條女d資料比我呀???

師兄,可唔可以pm我點樣可以搵到no.6嗰條女??
有聯絡方法嗎??
可以外賣嗎?? 1Q幾錢?? 過夜幾錢??

萬分感激!!:smile_o06:

回覆 877# 的帖子

真係星期六上呀 :smile_41:
好其待和佢做 可唔可以SD佢裸照 比我睇下佢身材先呀:smile_o06:
我一定要口 爆佢一次再做五次先得
我專登谷左成個星期 :smile_o05:
如果C兄真係星期六上記得PM左我先呀 費事去到無人啦 THANKS

十分多謝師兄,但係邊區及價錢可否詳細小小,無言感謝!謝謝PM

引用:
原帖由 我得161cm高 於 2009-12-3 11:32 PM 發表 查看引用來源
真係星期六上呀 :smile_41:
好其待和佢做 可唔可以SD佢裸照 比我睇下佢身材先呀:smile_o06:
我一定要口 爆佢一次再做五次先得
我專登谷左成個星期 :smile_o05:
如果C兄真係星期六上記得PM左我先呀 費事去到無 ...
哇!谷左成個星期,咁你直頭可以插住佢來訓囉!:smile_30:

我星期六會上,不過其實仲有其他選擇,上次條女啜吮我春袋真一流,

又添又啜認真爽,我地玩 69 式,佢啜春袋時,我玩佢靚西,食個翻尋味!

回覆 885# 的帖子

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-3 11:41 PM 發表 查看引用來源
哇!谷左成個星期,咁你直頭可以插住佢來訓囉!:smile_30:

我星期六會上,不過其實仲有其他選擇,上次條女啜吮我春袋真一流,

又添又啜認真爽,我地玩 69 式,佢啜春袋時,我玩佢靚西,食個翻尋味!
瀨閪你都啱 ?!! :smile_46:

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-3 11:21 PM 發表 查看引用來源

ok,ok,pm 比你,不過下星期一先到你去! :smile_30:
師兄我又要no.6, PM我 THX x 100000000000000000000!!

多謝晒CHING~:smile_38:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-12-3 11:42 PM 發表 查看引用來源

瀨閪你都啱 ?!! :smile_46:
難得前輩入來,比面比面,

間中啦!  尤其玩 69 式 對住隻靚西,玩玩下真係忍唔住咀啖,

之後「浪」下口未得囉!大菌食細菌,臭口食臭西!:smile_30:

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-3 11:49 PM 發表 查看引用來源

難得前輩入來,比面比面,

間中啦!  尤其玩 69 式 對住隻靚西,玩玩下真係忍唔住咀啖,

之後「浪」下口未得囉!大菌食細菌,臭口食臭西!:smile_30:
前輩就唔敢當 !!!

識嘆喎 !!! 瀨完再插大力啲 !!! :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆