上一頁下一頁
發新話題

(^.^)"

收藏  |  訂閱
891  36.6k

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-30 12:17 AM 發表 查看引用來源

咁嗰個師兄又係衰D嘅,咀完仲要唱,我上次都冇啦,係第二日飲茶時比david爆咗出黎,因為比佢䏲到...
又有我份,你嗰晚都咀了很多次啦,其他師兄都睇到:smile_o11:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-30 12:09 AM 發表 查看引用來源

係定啦,總有學david話齋,遇到可食用嘅女,一於叫佢過來坐先,如果下幾轉有更正嘅就狠心D kill咗坐係到嗰個。
當然啦,再揀耐D 就冇乜好嘢㗎:smile_o10:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-10-29 11:37 PM 發表 查看引用來源

玩就ok, 但囡囡一般啦, 下次要再早點簡~~:smile_o11:
下次要早D,即係幾點才好呀?:smile_o10:

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-10-30 12:45 AM 發表 查看引用來源
又有我份,你嗰晚都咀了很多次啦,其他師兄都睇到:smile_o11:
梗有你分啦,你總主攻條女下盤tim:smile_o10:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-30 01:54 AM 發表 查看引用來源

俾你睇晒啦即係....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-30 12:12 AM 發表 查看引用來源

我知,咁恆,阿龍,就係唔得第三個....
andrew, 好中意唱歌架~~:smile_o01:

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-10-30 12:48 AM 發表 查看引用來源
下次要早D,即係幾點才好呀?:smile_o10:
6:30剛開完會, 今次我地食埋嘢, 去到7:15啦~~:smile_o03:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-30 12:20 AM 發表 查看引用來源

我都約咗嗰條CA康X女
玩開心d啦, 今次食飽d, 呵呵~~:smile_47:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-30 01:54 AM 發表 查看引用來源

都唔止我一個啦,好多都有份啦:smile_o01:

引用:
原帖由 hung14 於 2009-10-30 02:07 AM 發表 查看引用來源

俾你睇晒啦即係....:smile_40: :smile_40:
光朱舞時間,係人都睇晒啦:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆