上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 7

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-20 05:05 PM 發表 查看引用來源

咪玩la .......你已經有人認左頭ga la
咁你即係話我岩岩都係玩啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-20 05:04 PM 發表 查看引用來源
我都仲年青貌美WO:smile_30: :smile_30:  
我絕對認同:smile_o12:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-20 05:06 PM 發表 查看引用來源

你何止貌美, 你同澄澄簡直係貌若天仙啦
:smile_o05: 傻豬豬黎架....講野甘中肯既:smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-20 04:46 PM 發表 查看引用來源

緊係唔係啦....點會冇你份呀
我懶咋嘛, 我想話星期六既晏晝你得唔得架?
or 黎個歡樂早場都仲得
你sat 有冇假放架?
我答左你la~

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-20 05:06 PM 發表 查看引用來源

梗係la
唔係點做你曾經的第一~
你耿耿於懷
你終於都講得岩....係第一, 唔係唯一
you are the first, not the only one

引用:
原帖由 ~風之風~ 於 2009-7-20 05:04 PM 發表 查看引用來源

比d信心自己啦:smile_o10:
有信心咁輸得仲慘:smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-20 05:07 PM 發表 查看引用來源
:smile_o11: :smile_o11:
NONO....有人認頭..同我年青貌美係2回事:smile_o11:
yup ...... 0甘又係 .....
0甘你即係引人犯罪ja ......

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-20 05:08 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 傻豬豬黎架....講野甘中肯既:smile_o01:  
呢個係我既優點, 有o個句講o個句

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-20 05:04 PM 發表 查看引用來源
我都仲年青貌美WO:smile_30: :smile_30:  
really ~~~~:smile_41:

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

八下先

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-20 05:08 PM 發表 查看引用來源

我絕對認同:smile_o12:  
:smile_o05: :smile_o05: 多謝晒多謝晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆