上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[140]

收藏  |  訂閱
1.5k  33.6k

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-5 01:15 AM 發表 查看引用來源

happy19man 我個人三分鐘熱度~:smile_13:
:smile_o06: 嘗試俾多自己1千個3分鐘...之後再多1萬個3分鐘...或更多囉:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-5 01:22 AM 發表 查看引用來源

妳屋企漏水咩.....:smile_o13:
放假先黎落雨....好hurt ga ma.......

引用:
原帖由 rsin 於 2009-7-5 01:16 AM 發表 查看引用來源

咁似我既~~~
妳好呀RSIN~妳又係DUCK三分鐘熱度:smile_41:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-5 01:20 AM 發表 查看引用來源

佢地中慣我:smile_13:
試下踏出第一步啦

引用:
原帖由 rsin 於 2009-7-5 01:23 AM 發表 查看引用來源

尼句好熟喎....

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-5 01:24 AM 發表 查看引用來源

妳好呀RSIN~妳又係DUCK三分鐘熱度:smile_41:
我多你一分鐘~~~~~~

引用:
原帖由 rsin 於 2009-7-5 01:23 AM 發表 查看引用來源

咁又係........但又唔係 hurt 呀....:smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-5 01:23 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 嘗試俾多自己1千個3分鐘...之後再多1萬個3分鐘...或更多囉:smile_o13: :smile_o13:
我唔中意用腦架~要諗我會0願訓多陣

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-5 01:26 AM 發表 查看引用來源

咁又係........但又唔係 hurt 呀....:smile_30:
講d大好似勁d ar ma......

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-5 01:29 AM 發表 查看引用來源

我唔中意用腦架~要諗我會0願訓多陣
咁好啦...  i sleep la...  goodnight... 雪雪 & 背背 & gum兄... :smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆