上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 16:57 發表 查看引用來源

睇返真係好似托到好高咁,不過佢入面其實冇罩,點解?因為佢件背心係uniqlo買,uniqlo啲背心本身已經有pad,你都知uniqlo啲背心個pad係好薄好
軟熟㗎啦,所以佢尋日冇另外再戴罩,所以當時入面真材實料㗎 ...
咁就真係好足料, 抵屌, 屌完再屌

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-5 16:57 發表 查看引用來源
等你update 等到頸都長哂呀
仲以為你唔去泰國呀
去,咩唔去啊,分正已經蝕咗錢,死人都要去啦。
個場靜啊嘛,冇乜特別嘢咪冇上嚟囉 😂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-6-5 17:01 發表 查看引用來源

咁就真係好足料, 抵屌, 屌完再屌
所以你想像吓咁薄嘅pad,個啡人壓佢對波嗰陣有幾好feel。睇吓今晚有冇得屌啦,最緊要係佢返到酒店仲有冇精力俾我屌啫 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 17:05 發表 查看引用來源

所以你想像吓咁薄嘅pad,個啡人壓佢對波嗰陣有幾好feel。睇吓今晚有冇得屌啦,最緊要係佢返到酒店仲有冇精力俾我屌啫 😂
按完摩先返酒店

一個做抓龍筋, 另一個就抓鳳筋

KLOOK 應該有得BOOK

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 16:45 發表 查看引用來源

著住衫  但係已經知道入面對波係點嘅樣,個feel應該幾正 😆
係呀!好吸引!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 17:00 發表 查看引用來源

一入酒店第一時間已經check呢樣嘢啦,可惜冇 😂
不過我哋之後去第二個城市會入住間villa,好似係開放式浴室,到時應該有機
到時可以慢慢影!😬

唔好玩啦,我點會知呀ching,無啦啦去 uniqlo 攞件女裝去揸咩🤣🤣🤣🤣
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 16:57 發表 查看引用來源

睇返真係好似托到好高咁,不過佢入面其實冇罩,點解?因為佢件背心係uniqlo買,uniqlo啲背心本身已經有pad,你都知uniqlo啲背心個pad係好薄好
軟熟㗎啦,所以佢尋日冇另外再戴罩,所以當時入面真材實料㗎 ...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 5-6-2024 16:37 發表 查看引用來源
現場直擊人妻今日喺泰國嘅look,今日人妻件衫有啲透,入面個黑色bra成日都透晒出嚟,由酒店出發到宜家沿路其實已經好多男人眼望望。但係我哋暫時都冇乜影過相,所以人妻佢仲未發現自己件衫原來咁透。

啱啱先開始四圍影吓相 ...
對腳都好掂😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 15:07 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,其中因為個場真係太靜,冇乜推動力上嚟,另外一個原因係人妻真係唔係成日有嘢影,特別係我個錫身人妻真係好難影到嘢,不過終於有正嘢,點都要上吓嚟嘅。

delaynomore嘅泰國旅程終於去得成,前日落機尋日第一日出去玩, ...
師兄好波,終於等到人妻對波,正呀😍

黎緊有冇機會影底人妻做愛過程?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆