上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.4k

回覆 8842# star_platina 的帖子

小弟盡力撮要寫作,學習中!!

回覆 8850# star_platina 的帖子

梗喺啦,最緊要喺 過癮 頂癮 呀嘛!

引用:
原帖由 柒七仔 於 23/7/2021 08:57 發表 查看引用來源
師兄結果有冇耐過15分鐘呀,哈哈🤣
唉,阿星本身已經唔係耐,仲要俾Miss Tang講埋出嚟,心理學都有教,你想對方點,正接講出嚟佢就會做出嚟。師兄你覺得經阿Miss Tang講咗之後,阿星可以頂得幾耐?😬

引用:
原帖由 boar36 於 23/7/2021 09:23 發表 查看引用來源
小弟盡力撮要寫作,學習中!!
好勁下啦師兄,下次要寫得長啲考下師兄先得😬

引用:
原帖由 boar36 於 23/7/2021 09:25 發表 查看引用來源
梗喺啦,最緊要喺 過癮 頂癮 呀嘛!
頂入啲,頂入啲😬

回覆 8854# star_platina 的帖子

吓,過長  .....  咁就力有不逮啦喎!!
咁就要同步加長先惦!

回覆 8853# star_platina 的帖子

講左出嚟可能會仲快完事,因為有壓力!
但我覺得師兄一定唔可以比Miss Tang 睇少,所以會耐啲🤣

引用:
原帖由 boar36 於 23/7/2021 09:43 發表 查看引用來源
吓,過長  .....  咁就力有不逮啦喎!!
咁就要同步加長先惦!
師兄力量無窮,長寫長有😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 23/7/2021 09:59 發表 查看引用來源
講左出嚟可能會仲快完事,因為有壓力!
但我覺得師兄一定唔可以比Miss Tang 睇少,所以會耐啲🤣
某錯,小星星耐啲起頭😬

又食飯喇,第36話~

Abby XXXVI

阿星見Miss Tang都開始有啲痛樣,知道係時候要停止啪啪啪打樁,一陣玩壞咗佢就心痛死阿星。同阿星預料嘅一樣,房門嘅位置企咗個人,客廳嘅燈光因為呢個人企咗喺房門位置而被阻擋咗一部份,令到原本已經暗嘅睡房再暗多少少。阿星知道有人企喺度欣賞,就細細聲喺Miss Tang嘅耳仔度講:「有人望住你俾阿星糟質喎,你濕到流落床,俾人睇到哂啦。」Miss Tang一聽到阿星咁講,再次將雙手箍實阿星條頸,雙腳亦都再次扣住阿星蘿柚,想阿星俾多啲佢。

阿星用調侃嘅語氣對住Miss Tang耳語:「你做狗仔俾佢睇,等佢睇下你點樣因為阿星爽。」Miss Tang嘅本性,大家都應該記得,係露出同埋玩毛毛尾,不過毛毛尾依家已經少咗玩,點解?因為阿星喺度啦嘛,仲問!Miss Tang一聽到阿星叫佢俾人睇,小口用力夾咗小星星一下,阿星知道,已經㩒着咗個制,Miss Tang嘅渴望已經被打開,箍住阿星條頸嘅雙手再次鬆開,扣住阿星蘿柚嘅雙腳亦都再次放番落嚟,等待阿星進一步嘅指示。

阿星輕輕抽出忿怒嘅小星星,小星星嘅忿怒,係因為佢一頭一身都俾Miss Tang整到濕哂,連帶頭頸位下面有啲白色嘅液體,整個小星星喺微弱嘅燈光之下反映出光澤。阿星爬番上床,而Miss Tang亦都已經轉身擺出狗仔嘅姿勢,左手扶住床褥,右手已經放咗去濃密嘅叢林度張開小口,等待小星星嘅探索。阿星冇理會企喺門口冇買飛就觀戰嘅觀眾,將小星星對準張開咗嘅小口,用小星星個頭再次塗抹Miss Tang小口度黏稠而淫亂嘅口水,慢慢再次進入濕潤而濃密嘅叢林。

正所謂:

同鄉戰鬥見吃力
麻油逃票在觀摩
英雄指示變花式
鄧妹勢如在弦箭
小星再闖沼澤境

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆