上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.7k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 12:10 PM 發表 查看引用來源

係喎,我都睇到呢個廣告:smile_o10:
我琴晚睇完個廣告..
忍唔住 send 個 sms 比個 fd 叫佢同我去食 :smile_30:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-5 12:12 PM 發表 查看引用來源

好野~~ 真係有相睇 :smile_30:
好吸引呀 d 野食...........好豐富.............:smile_40:
尋晚好多回憶,所以咪禁多頁:smile_30:

緊閃....happy sunday:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-5 12:13 PM 發表 查看引用來源

我琴晚睇完個廣告..
忍唔住 send 個 sms 比個 fd 叫佢同我去食 :smile_30:
講講下開個post食kfc:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-5 12:13 PM 發表 查看引用來源
緊閃....happy sunday:smile_38: :smile_38:
快d去食野,sweetsweet呀:smile_44:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 12:13 PM 發表 查看引用來源

尋晚好多回憶,所以咪禁多頁:smile_30:
你地一定玩得好開心 :smile_40:
估唔到你地會釣到咁多墨魚@@"
因為有人同我講而家唔算係釣墨魚o既旺季.........

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-5 12:20 PM 發表 查看引用來源

仲係....送上門添呀:')

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 12:15 PM 發表 查看引用來源

講講下開個post食kfc:smile_30: :smile_30: :smile_30:
hahahaha~~
但我見佢芝士呀... 真係好吸引呀.......:smile_40:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-5 12:22 PM 發表 查看引用來源

仲係....送上門添呀:')
你.......................
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我仲未笑完你~~~:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-5 12:20 PM 發表 查看引用來源

有d人死好命...c:"又有啦",c:"我無理它" "一放落去就有"
好彩無人打佢
最好笑係公主,拉條墨魚上黎,:"無事喎" 隔離中晒:smile_03: 件衫係洗完影,我遲左一步:smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆