上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 (十九兄牛一﹐生日快樂 ﹗﹗)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.2k

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-25 03:32 PM 發表 查看引用來源

我話我all 完呀 :smile_27:
我問佢, 你又答....
咁我以為你地一齊去嘛:smile_13:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-25 03:32 PM 發表 查看引用來源

妳住邊頭的. :smile_41:
我住邊頭唔係重點, 因為你請, 我邊度都去:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-25 03:32 PM 發表 查看引用來源

有人請食飯.....我又去...我又去.......:smile_30:
幾時一齊食飯丫, 食飯多人熱鬧d丫:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-25 03:34 PM 發表 查看引用來源

你咁似等女朋友電話既
我對 D 客仔都好似女朋友咁架 :smile_o05:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-6-25 03:36 PM 發表 查看引用來源
我對 D 客仔都好似女朋友咁架 :smile_o05:
咁你主動d, 應該生意會好d....:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-25 03:37 PM 發表 查看引用來源

咁你主動d, 應該生意會好d....:smile_30:
已經好主動架喇 ........... 佢地都係度玩手指 :smile_o08:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-6-25 03:41 PM 發表 查看引用來源
已經好主動架喇 ........... 佢地都係度玩手指 :smile_o08:
咁談談情先囉:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-25 03:33 PM 發表 查看引用來源

爸爸:smile_38:
有人請食飯呀.....快D黎排隊啦.....:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-25 03:46 PM 發表 查看引用來源

有人請食飯呀.....快D黎排隊啦.....:smile_30:
我跟第一......:smile_38:

人影都冇隻, 我一定係第一啦:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆