上一頁下一頁
發新話題

Looking for 27-32 age boyfriend~

收藏  |  訂閱
1.3k  33.6k

引用:
原帖由 karmag 於 2009-7-19 01:11 發表 查看引用來源
im not thin enough?
need 50 pounds first ar  :smile_30: ?
p.s 50 points to do what ar?
:smile_30:  你新黎 DISCUSS??

呵呵呵~ 夠 50 分, 就可以用 PM (俏俏話, PRIVATE MESSAGE)
咁妳地就可以交換 CONTACT 囉...:smile_30:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-19 01:10 AM 發表 查看引用來源

我超好人啊... 拿拿林幫妳出頭啊~
俾個悲觀型男妳, 妳未必肯收貨嘛...

:smile_41: 佢地反叫返妳唔好咁灰? 妳都會灰既咩?
哈~~~感覺上你好似冇咁悲喎~~
有架~~諗唔通既時候~~不過我都知根本都係要睇得開啦~

引用:
原帖由 karmag 於 2009-7-19 01:11 AM 發表 查看引用來源

im not thin enough?
need 50 pounds first ar  :smile_30: ?

p.s 50 points to do what ar?
ok ar~~~yup~~
leave more msg in discuss is ok la~~

引用:
原帖由 qookaty 於 2009-7-19 01:14 發表 查看引用來源
哈~~~感覺上你好似冇咁悲喎~~
有架~~諗唔通既時候~~不過我都知根本都係要睇得開啦~
:smile_30:  妳 FEEL 唔到之嘛..
我唔係咁諗囉... 有D 野諗唔到, 係唔應該迫自己睇開D 囉... 咁自己仲辛苦...
有D 野, 係要用時間去令自己好過... 咁, 就應該 FREEZE 住某D 野...

唔好格硬做一D 令自己唔開心 (而好似好客觀) 既事...

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-19 01:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:  妳 FEEL 唔到之嘛..
我唔係咁諗囉... 有D 野諗唔到, 係唔應該迫自己睇開D 囉... 咁自己仲辛苦...
有D 野, 係要用時間去令自己好過... 咁, 就應該 FREEZE 住某D 野...

唔好格硬做一D 令自己唔開 ...
haha~~~呢度當然feel唔到~~
咁我都知~~不過轉頭又唔記得灰d咩啦~~

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-19 01:14 AM 發表

:smile_30:  你新黎 DISCUSS??

呵呵呵~ 夠 50 分, 就可以用 PM (俏俏話, PRIVATE MESSAGE)
咁妳地就可以交換 CONTACT 囉...:smile_30:
係啊, 註冊時間岩岩好一個月
多多指敎

引用:
原帖由 qookaty 於 2009-7-19 01:15 AM 發表

ok ar~~~yup~~
leave more msg in discuss is ok la~~
okay :smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 qookaty 於 2009-7-19 01:19 發表 查看引用來源
haha~~~呢度當然feel唔到~~
咁我都知~~不過轉頭又唔記得灰d咩啦~~
:smile_30: :smile_30:  FEEL 唔到, 咁就好啦~

唔係我唔知會唔會 PUMP D negative 野俾妳嘛~ :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 karmag 於 2009-7-19 01:20 發表 查看引用來源
係啊, 註冊時間岩岩好一個月
多多指敎
:smile_30:  快 d 多d 周圍呃水吹啦~
夠分就可以 pm 你啊

你地做咩行業架  ~

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-19 01:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30:  FEEL 唔到, 咁就好啦~

唔係我唔知會唔會 PUMP D negative 野俾妳嘛~ :smile_30: :smile_30:

:smile_30:  快 d 多d 周圍呃水吹啦~
夠分就可以 pm 你啊
haha~~~咁我都係~~
負面既野我都好少同人講~~
都係最fd d fd先會知~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆