上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【147】

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 驀然回首 於 8/6/2009 12:01 PM 發表 查看引用來源

小天使
去山中之賊易,去心中之賊難。---------曾國藩說的

驀然師兄~
上帝從不問我們能不能,只問我們願不願意。。---------佚名說的

引用:
原帖由 馬拉糕 於 2009-6-8 11:58 AM 發表 查看引用來源
咁多位好
馬拉糕好..................我去食飯啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-8 12:07 PM 發表 查看引用來源
食埋你
你想食邊個部份先呀

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-8 12:08 PM 發表 查看引用來源

驀然師兄~
上帝從不問我們能不能,只問我們願不願意。。---------佚名說的
妳係西人

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-8 12:09 PM 發表 查看引用來源
馬拉糕好..................我去食飯啦
回首..你好

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 8/6/2009 12:04 PM 發表 查看引用來源

妳 1 定未被人騙過了 , 由其於這個不實在的網下世界
閣下好自為知啦
小天使已" 經一事長一智 " .......
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9492225&extra=&page=31

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-8 12:05 PM 發表 查看引用來源
如果今晚老公唔同你瞓............叫佢聽日瞓雙倍
如果佢今晚唔同我訓既話, 我會殺左佢

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-8 12:27 PM 發表 查看引用來源

小天使已" 經一事長一智 " .......
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9492225&extra=&page=31
咁妳仲有冇自擾呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-8 12:31 PM 發表 查看引用來源

如果佢今晚唔同我訓既話, 我會殺左佢
一陣妳老公 X 左妳就會俾差人拉

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-6-8 12:51 PM 發表 查看引用來源
一陣妳老公 X 左妳就會俾差人拉
咁我應該點做好呀?:smile_13:  :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆