上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 05:22 PM 發表 查看引用來源
洗吾洗吹大D
接待員:smile_47: 強悍(吹):smile_47:
我既強項係吹水...唔係吹波呀, 你有冇搞錯左呀?:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 05:23 PM 發表 查看引用來源
5號就5號啦....吹唔到5號半架喎!!!!會爆波架!!!
時下先....有吾系你同我吹 接待員(吹)

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 05:24 PM 發表 查看引用來源
今有系妳今...聰明..
又讚我啦:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 05:26 PM 發表 查看引用來源
時下先....有吾系你同我吹 接待員(吹)
我想同你吹嘛....佢一個小員工...邊有咁長氣吹到5號半呢!!!

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 05:26 PM 發表 查看引用來源

我既強項係吹水...唔係吹波呀, 你有冇搞錯左呀?:smile_03: :smile_03:
今米時下吹賣個波

喂...阿momobird, 話時話你今日係返工定放假架?

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 05:28 PM 發表 查看引用來源
我想同你吹嘛....佢一個小員工...邊有咁長氣吹到5號半呢!!!
老闆對我真係好好架o者, 好細心呀, 好體貼呀:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 05:28 PM 發表 查看引用來源
今D小員工..:smile_47: 要陪訓

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 05:28 PM 發表 查看引用來源
今米時下吹賣個波
吹水都吹到冇哂氣啦, 你仲要我吹波, 想我死呀:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 05:30 PM 發表 查看引用來源

吹水都吹到冇哂氣啦, 你仲要我吹波, 想我死呀:smile_22: :smile_22:
咪係囉....一D都唔體貼D小員工既....唉....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆