上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 05:08 PM 發表
上次間酒店我覺得都 ok,
而且係果度唱k , 緊係住番果度方便 d la
不過好似間間房唔同, 有d ching 話唔係幾好
我間房幾好喎,我都系第一次住,邊d房靚d?真系唔知,下次同老總反應下!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:21 PM 發表

6月14日 CP 唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉......................戰地拍攝..(冒比狼友追殺完成作品)
http://www12.188channel.com/viewthread.php?tid=7355315&extra=&page=40

6月14日 CP 唱平K住新裝酒店探X倫大 ...
究竟係21号定28号:smile_41: ,可唔可以先PM你報名先留位,因星期四、五先知週六要唔要返工:smile_13:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 05:10 PM 發表

係呀, 間間房唔同架,
細房好過大房啦
收到PM嗎?

引用:
原帖由 outbox 於 2008-6-16 05:16 PM 發表

究竟係21号定28号:smile_41: ,可唔可以先PM你報名先留位,因星期四、五先知週六要唔要返工:smile_13:
21,28都有,你想報幾時?

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 05:10 PM 發表

係有D房太大,有D房太細:smile_30::smile_30::smile_30:
...
咁好難就到你喎:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 05:17 PM 發表

21,28都有,你想報幾時?
我報曬!!!

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 05:18 PM 發表
我報曬!!!
乜你咁得閒,唔駛睇老虎?:smile_30:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 05:18 PM 發表

咁好難就到你喎:smile_30:
好似D女咁
有D對X太大
有D對X太細
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 05:19 PM 發表

乜你咁得閒,唔駛睇老虎?:smile_30:
山人自有妙計!

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 05:21 PM 發表
山人自有妙計!
是的,山哥!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆