上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 失戀小王子 於 2008-9-16 01:34 AM 發表
路過~同大家say個hi:smile_15:
我用左兩日睇返咁多個message...睇到各位師兄既經驗學到好多野
都系点唔好既野....:smile_35:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-16 01:37 AM 發表 查看引用來源

都系点唔好既野....:smile_35:
都唔可以話唔好既...
我覺得邊到既囡囡都係睇你有無錢架啦...係香港咪一樣要買野俾佢,氹佢,錫佢,就佢,有時仲可能話係做得唔夠少少野又黑面唔係就同人比...好似奴隸咁,但結果都未必會好:smile_39:
上到去買野俾囡囡氹佢就佢錫佢,至少都有返0的回報吖(我唔係指上床)係真好,係假好都會識得做返0的野氹下我地...俾我地覺得付出係直得:smile_13:
其實我覺得我地同城中既富豪差唔多,佢地身邊既女人咪又係月薪,分別在佢地有足夠既金錢令身邊既女人心動,而我地只可以等...睇下可唔可以係用盡所有心機同金錢之前令囡囡心動...或者等到囡囡想結婚既一刻...:smile_13:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-9-14 12:44 PM 發表

謝萍(冰冰)我和妳真的要分手了.....請求妳不要再用我“萬仔”名字留言和開團了
婷婷如果見到她代為轉告那個女人:smile_38: :smile_38: :smile_38:

萬仔真的很累了
应该是我叫你不用打电话我了,你万仔很了不起吗,累的人是我要不我要不会把你赶走
还有我的事我自己会处理没男人不会死
你不是要找我报仇吗,我等着你:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
有谁愿意和一个不是男人的人在一起更何况我不爱你
我没好日子过你也别想有清净的日子

睇完咁多位師兄O既經歷, 小弟真係獲益良多~

[quote]原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-15 05:58 AM 發表 查看引用來源

只能说你没有遇到一个合适的人吧...

你教我怎樣找一個合適的人?
她今天有在qq找我.穿得好漂亮.但講$先,避開回答為什麼會有男人衣服在防盜綱吹乾.
他想我繼績養她的狼狗但不想我摸她

引用:
原帖由 lshhyok 於 2008-9-17 01:04 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-15 05:58 AM 發表 查看引用來源

只能说你没有遇到一个合适的人吧...

你教我怎樣找一個合適的人?
她今天有在qq找我 ...
只有...繼續搵...一路搵...終有一日會搵到架
如果佢只為錢...早日忘記吧:smile_39:

回覆 885# 的帖子

睬佢都傻啦:smile_45:

引用:
原帖由 可愛萍萍 於 2008-8-28 03:09 PM 發表 查看引用來源
男人也好不到哪里去啊,不要以为有钱就了不起,不是每个女人都是这样,你们这样讨论对女人是不公平的:smile_38: :smile_38:
我覺得大陸女仔都系向錢看多!

引用:
原帖由 lshhyok 於 2008-9-13 04:17 AM 發表 查看引用來源
應該結束了沉船.九個月前沉了湖北按摩妹,有過甜密的時光.但總覺有些不對板:
最近我對她說我要天天放工回大陸家早上回港.她話這樣玩得不激. 種種情况覺得她是有了很要好的狼狗.
每次回大陸家她會十分鐘趕回家 ...
呢條女唔愛也罷!:smile_13:

之前識了一個正規場的技師,對佢好有feel...不過唔知應該點去媾佢...約佢去食飯佢又唔去,去玩佢又唔去...話買佢鐘佢又話唔好side錢...唔知點好...有冇師兄可以教教小弟??

多謝指教

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆