上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.7k

引用:
原帖由 ξCHERRY 於 2009-5-1 10:19 PM 發表 查看引用來源
同我3個fd一樣..我吾知佢地俾吾俾我講le:023:
又唔使講實邊科既, 大概方向都ok,我個course title 都唔係animation:027:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-1 10:22 PM 發表

又唔使講實邊科既, 大概方向都ok,我個course title 都唔係animation:027:
你咁得閒ge..吾出街玩下?

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-1 10:22 PM 發表 查看引用來源

咁你3D咪好勁lor~~~:036:

引用:
原帖由 ξCHERRY 於 2009-5-1 10:23 PM 發表 查看引用來源
你咁得閒ge..吾出街玩下?
都係搵唔到人陪既問題.. 我就快變隱青~

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-1 10:24 PM 發表 查看引用來源

咁你3D咪好勁lor~~~:036:
OK咁啦,叫到話業餘級囉~ 呵呵~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-1 10:27 PM 發表 查看引用來源

OK咁啦,叫到話業餘級囉~ 呵呵~
:122:~~ 你用3D MAX定MAYA??

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-1 10:33 PM 發表 查看引用來源

:122:~~ 你用3D MAX定MAYA??
3Ds Max ,遲下要自學MAYA架啦

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-1 10:38 PM 發表 查看引用來源

3Ds Max ,遲下要自學MAYA架啦
我都静係織3D Max ~~:036: 但係不太常用~~ Maya~~遲D先算~~:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-1 10:26 PM 發表 查看引用來源

都係搵唔到人陪既問題.. 我就快變隱青~
你個客仔唔見左人GEI~~

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-1 10:44 PM 發表 查看引用來源

我都静係織3D Max ~~:036: 但係不太常用~~ Maya~~遲D先算~~:096:
ANIMATION其實多數用MAYA會好D,不過我地學3DS MAX,做CHARACTOR成日穿= ="

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆