上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.6k

引用:
原帖由 ghost_shadow 於 2006-9-23 02:49 AM 發表
西兄,星期六既心水可唔可以早少少呢???
因為小生要去馬會買,最好就10點前啦,唔該
如果唔得就算啦,順其自然:014:
暫時會係今晚8點-9點發帖,等巴打可以有個參考!:005:

引用:
原帖由 alansmith14 於 2006-9-23 03:25 AM 發表
西兄!!今次真係睇你d推介啦,呢排死左都幾多,仲要黑仔到公都冇埋!!
輸左好多就應該休息一下吧,收恰心情再來等自己多返D信心先好下注,咁先係正確既態度,因為輸開會好難有一個清晰頭腦,所以靜一靜休息下都唔錯架!:005:

引用:
原帖由 alansmith14 於 2006-9-23 03:35 AM 發表
西兄你係香港人啦!!但係你日日係澳門返工都幾唔方便架喎!!仲日日都咁來回,d交通費都幾勁下架喎!!
你係公司做到咁有地位,又搵到錢,都仲咁有心係度分享足球心得,小弟真係萬分佩服!!!!
你將咁多時間精神放係足球度 ...
是,小弟係香港人,係澳門返工,但係小弟係澳門住的,所以交通唔方便和交通費對小弟係冇影響,小弟冇女友的,只有一個我很愛的老婆,而她亦都知道我做呢行要做D乜,所以從一開始都冇炸型好體諒我!:005:

引用:
原帖由 專偷女人心 於 2006-9-23 03:55 AM 發表
厲害,本人聽西兄講,忍手2場只小注弗賴堡主勝,雖然輸了,
不得不承認西兄為我們著想,本人全晚在看球賽結果,:024:
第一場西兄說不好賭,如果要賭小注買主勝,今晚看到了半場和,
下半場曾經一度贏2比1,心想西兄果然有 ...

多謝既打一D打氣說話,小弟明白的,是輸了就是輸了,呢點係無可否認,不過都多謝巴打原諒小弟犯的錯,小弟而家都休息一下,等自己有個清醒頭腦,希望今晚好似巴打咁講有更好的發揮!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-23 07:07 AM 發表

之前都有幾個巴打講過呢個問題,而家係試驗緊係標題到提醒巴打係第幾頁,如果都仲係唔方便,小弟就真係會發新帖!:005:
如果發新貼會令依個post沉左....
咁樣好多有研究價值既post就會好難搵架啦~
用標題提示大家依個方法我覺得都ok呀~

巴打們,昨晚真係唔好意思,如果有巴打跟小弟心水落注,希望真係小注,亦都希望巴打能夠接受小弟犯的錯,輸左就係輸左,不過都想係度提點多小小比巴打聽,德乙真係小賭為妙因為外圍因素好多,如果有巴打玩開走地都知咩事,好多大莊家昨晚真係贏到笑,所以呢D2,3線波賭小D會好D!昨晚的已經過去,小弟希望今晚的心水推介真係能夠幫到巴打,等巴打可以拿回昨晚的金錢,在這小弟都預計下今晚應該8-9點推介小弟心水,比巴打落注前有個意見參考吧!:005:

等你呀!~!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-23 07:17 AM 發表
巴打們,昨晚真係唔好意思,如果有巴打跟小弟心水落注,希望真係小注,亦都希望巴打能夠接受小弟犯的錯,輸左就係輸左,不過都想係度提點多小小比巴打聽,德乙真係小賭為妙因為外圍因素好多,如果有巴打玩開走地都 ...
支持支持
但係都想知道大概會有幾多場心水推介呢??

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-23 07:19 AM 發表
等你呀!~!

要等到今晚,唔好介意,因為小弟仲有好多資料未睇!:005:

引用:
原帖由 kam____fai 於 2006-9-23 07:20 AM 發表

支持支持
但係都想知道大概會有幾多場心水推介呢??
暫時應該係5場多,睇下到今晚開波之前,小弟對其他賽事睇得通唔通透先知會和巴打分享多小場心水!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆