上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.1k

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-12 07:59 AM 發表 查看引用來源

hea按咪簽30打發佢走咁簡單
我去時見大堂得5個美容師,2個系度玩手機,2個系度服侍一個肥佬大爺,有個高妹(5個中最高)主動來撩我,唔知系咪你地話果個識按既,可惜我快夠鐘要入房冇揾佢。

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-12 03:46 PM 發表 查看引用來源

甘你都幾豪爽,比我至多簽50算,100我覺得多左d做壞市。
之後佢黎都係簽50:smile_o01:

孖八兩次上路都係0,放棄!

記得孖法上都有咀幾下交功課喎,不過冇feel,一次算,佢同綠綠都系紅牌,我就一般
引用:
原帖由 陳十二 於 2017-11-13 08:57 AM 發表 查看引用來源
孖八兩次上路都係0,放棄!

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-12 07:58 AM 發表 查看引用來源

大堂一般30-40分鐘。我見佢咁有雷又的確按得幾舒服,咪簽比佢,因為其他係度睇電視冇理我。簽時我仲估意問*要簽多少*。個高妹話*最低30*。我話*那我簽100吧*
好豪喎!開心:就得!

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-13 09:22 AM 發表 查看引用來源
記得孖法上都有咀幾下交功課喎,不過冇feel,一次算,佢同綠綠都系紅牌,我就一般
現在除了#66可以天天滿。#88基本都可以即日約。班老技師都話最近客人減少了。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-13 11:52 AM 發表 查看引用來源

現在除了#66可以天天滿。#88基本都可以即日約。班老技師都話最近客人減少了。
not surprised...otherwise won't AD in other forum.

business still not good after ADed for a week ?

新開張,高指技師又多,D女又唔偷鐘,真係個個都可以除厎,而家走得嘅又走,新黎嘅指數不穩定,有高有低,又偷鐘,能除底剩返一兩個,我都少左去。其實FY都係咁,我諗係少女肯入行掛!

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-13 11:58 AM 發表 查看引用來源

not surprised...otherwise won't AD in other forum.

business still not good after ADed for a week ?
我知道的是客人減少,就找了友台幫忙出報告。班技師還要企係度,任拍照都唔嬲。

C兄,乜台?
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-13 12:07 PM 發表 查看引用來源

我知道的是客人減少,就找了友台幫忙出報告。班技師還要企係度,任拍照都唔嬲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆