上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.4k

引用:
原帖由 dxi 於 2017-9-27 01:20 PM 發表 查看引用來源
各位好,今日9月27號,終於完成左30日既PEP緊急治療,呢30日裹面都冇任何特別病徵癹生,生殖部位都冇發炎,紅,痛等等情況。 遲下會再去抽血驗多次,多謝各位關心!
替你高興! 恭喜您! 以後要重新做人

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-25 09:04 PM 發表 查看引用來源

以後唔好用濕紙巾抹性器官,我試過咁樣搞到發炎
用清水 濕紙巾 消毒紙巾 唔係唔用得 但係你唔熟悉佢既成份 化學野黎 會唔會令人產生皮膚敏感 或 發炎 用完之後身體會有d不適個d野 不過亦有d人用完係無事 但係如果你唔熟悉呢d野 就唔好用啦 用返清水 清洗乾淨耐d仲好過

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-27 01:22 PM 發表 查看引用來源

替你高興! 恭喜您! 以後要重新做人
會嫁啦,果時真係唔該晒你。過一排再去Check多次先,

引用:
原帖由 hellohelloaaa 於 2017-9-26 12:30 AM 發表 查看引用來源

發炎會係點架? 唉我唔知 以後都唔會 我好擔心
發炎 唔好既野黎 用清水啦

引用:
原帖由 dxi 於 2017-9-27 01:24 PM 發表 查看引用來源

會嫁啦,果時真係唔該晒你。過一排再去Check多次先,
唔好客氣,自己病咗先感到生病嘅恐懼同無助,就因為咁所以覺得自己要做返多d幫助有需要嘅人,加油呀! 雨後必見到彩虹的!

各位弟兄們,我宣布我100%好返了! 所有test results are negative, 謝謝大家安慰同支持,謝謝got 哥!

引用:
原帖由 試完先怕 於 2017-9-27 01:04 AM 發表 查看引用來源
Got 師兄, 小弟25號去左玩  無套口交 有套陰交
第2日好似有小小發燒 又無胃口... 會唔會有D咩事嫁...
佢口交個陣有用李斯德林漱口水  會唔會有助減少 惹上病既機會??
師兄安心等夠28日去做HIV combo同梅毒測試,係有低風險,但唔洗咁擔心,會如其他師兄一樣畢業。

口交前漱口水、刷牙呢啲其實對於風險冇減低至於,仲可以令龜頭受傷,所以下次唔好做呢個動作,用清水漱口就OK

.

引用:
原帖由 hellohelloaaa 於 2017-9-27 06:05 PM 發表 查看引用來源
對唔住啊咁多位師兄,我真係好麻煩好多野想問,因為真係好大壓力,雖然幾位師兄都話我似係用左消毒紙巾搞到咁。我係本壇好耐之前嘅前炎討論區 見到有師兄話試過驗精驗尿都搵唔到性病菌(唔知佢用dna pcr定種菌) 佢話拖 ...
Urine DNA 係連死嘅細菌(未排出體外)都驗到的,你其實乜事都冇,放鬆d! 你有冇做全部性病full test ?

如果無其他病徵既話 係咪唔洗去驗其他性病??
同埋邊到有得驗combo+梅毒??

無病徵係咪梅毒都唔洗驗???

感謝Got 師兄回答

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆