上一頁下一頁
發新話題

床上既淫聲羞辱真係好high (相#929)(updates: #1087 #1097 #1180 #1306&07)

收藏  |  訂閱
1.5k  297.8k

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-27 09:44 PM 發表 查看引用來源
喺屋企研究wechat

同埋出新文丫

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-27 09:45 PM 發表 查看引用來源

唔使磨都有

聽到都興奮!
咁重等乜嘢!?女同學,阿sir嚟喇!

研究左成晚, 搞完email搞fb搞完fb先話wechat 唔可以sign up with fb, 放棄啦, 打下文仲好。
還原基本步, 如果肯做多幾個step, 可以sd email, 哈哈, 至少我答到, 唔似pm咁哈

ppzoe2015然後係gmail

反正synchronize落電話到
雖然呢件事真係好膠。

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2015-8-27 09:48 PM 發表 查看引用來源

同埋出新文丫

好呀, 寫尋晚

引用:
原帖由 KK666999 於 2015-8-27 09:52 PM 發表 查看引用來源

聽到都興奮!
咁重等乜嘢!?女同學,阿sir嚟喇!

今日上堂行黎行去, 腳都軟埋, 冇力扑野

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-27 09:48 PM 發表 查看引用來源
Facebook sign up is not available now. Please sign up with your mobile number.

Oh, I can't help.  可惜

I can
make a new one to you

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-27 10:00 PM 發表 查看引用來源
研究左成晚, 搞完email搞fb搞完fb先話wechat 唔可以sign up with fb, 放棄啦, 打下文仲好。
還原基本步, 如果肯做多幾個step, 可以sd email, 哈哈, 至少我答到, 唔似pm咁哈

ppzoe2015然後係gmail

反正synchro ...
咁你個依貓應該好快到睇唔哂

Email個feel怪怪地, 不過我冇覆過pm, 可能覆pm個feel同覆email差唔多?

打緊文, 今晚寫唔晒, 出一半先, 定聽晚一次過?

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-27 11:25 PM 發表 查看引用來源
Email個feel怪怪地, 不過我冇覆過pm, 可能覆pm個feel同覆email差唔多?

打緊文, 今晚寫唔晒, 出一半先, 定聽晚一次過?
please check email

出住先啦~ thx 你~ 好想睇~

尋晚七點幾meet up H先生, 佢屋企做生意, 成家都唔喺香港, 係H先生每個月都會返香港一次, 留既時間唔定。尋日text我話約食飯, 我話食乜飯? 我想食你, 所以直接約左夜晚, H先生話我認得佢碌野多過認得佢個人, 我話, 好過認得你啲錢多過認得你碌野。佢話, 今晚用碌野屌到你唔捨得我走。

喺上佢屋企前都係朋友咁既相處, 食飯吹水, 上到佢屋企就唔係咁玩。本身諗住代左成日堂, 沖左涼先食腸, 但俾佢禁左上床。一黎佢已經撩高條裙, 直搗妹妹, 一隻手捽陰核, 另一隻手係到揸pat pat。

H: Miss今日咁索, 我成個腦都係miss你叫床, 冇心機上堂
Z: 嗯….唔好, 濕晒啦…Miss仲要教書
H: 教乜撚野書, 乖乖地俾我屌返穫先
Z: 啊…唔好捽, 嗯丫…唔得, 唔可以咁架
H: 出晒水咁撚淫有乜唔得
Z: 我….同學唔可以咁, 啊….唔好插入去, 蚊返出黎….啊…好入…..唔好撩, 丫嗯…啊..好舒服, 唔得…啊, 停…
H: 手指都夾得咁緊, 插碌鳩俾你夾好冇
Z: 嗚…啊啊…...唔好, 我用口幫你, 唔好插….

H先生冇答我, 去左拎套, 跟住好粗暴咁除左我件衫, 將我條裙攝住上去腰到, 用膝頭頂住我大比, 擘大我對腳, 一路喺底褲邊伸隻手指去插妹妹, 一路望住啲水整濕條底褲。

H: 淫西真係好多水, 仲話唔要?
Z: 唔可以屌miss架, 我幫你出, 唔好入好冇…
H: 唔得

講完唔得就扯左條底褲落黎, 冇除晒, 吊喺一隻腳到, 套埋dom就插左入黎。

Z: 啊….出返黎…..唔好啊, 好大枝丫..嗯….
H: 你個西吸實我, 叫我唔好出返黎喎
Z: 好脹, 插入啲….唔好..唔好屌我啊, Miss有男朋友架
H: 屌….咁撚緊, Miss你男友….啊…..唔撚屌你架?
Z: 你好粗….粗過佢碌野….嗯丫….大力啲….
H: 屌咁多女, 你都叫最多水, 流到落屎忽, 唔屌死你對唔住自己
Z: 屌我, 插我, 大力屌miss個西, 好痕….啊…啊丫….好快…等陣
H: Miss好淫, 淫西俾我屌緊係咪
Z: 係啊….我係淫西, 快啲, 啊….唔得啊, 好舒服, 我黎啦啊….嗯…

我成個人震緊, 佢碌野插住都忍得住唔射, 拉左我起身坐喺佢到坐蓮。高潮未完佢就開始繼續屌西, 我俾佢屌到high到亂叫, 佢仲不停係咁啪, 我高潮持續左一陣, 用對波洗佢臉, 佢解左我bra扣, 我個bra就吊喺對波前面又冇除晒, 個bra磨到自己對lin, 一路攬住佢條頸坐落佢碌野到。好入, 佢碌野真係夠硬夠粗, 插得好舒服。

H: 屌得舒唔舒服?
Z: 好舒服, 正啊嗚….繼續..丫….
H: 你個樣好撚淫賤, 好似前世未俾男人屌過咁, 嗯啊….born to be fucked
Z: 好中意俾男人屌, 好中意俾H______....屌到…..嗯啊…..屌到合唔埋….啊…..lin好痕….啊…就黎捅死我…..
H: 我屌完你返去繼續俾你男友屌
Z: 唔得, 啊….佢知我啱啱…..丫嗯..俾人屌完架….
H: 俾佢知啦, 叫埋佢黎一齊屌你
Z: 啊…..入…..唔得啦…
H: 兩碌鳩一齊屌, 等你咁撚大食…
Z: 唔….啊…唔得啦, 妹妹裝唔到
H: 你個西緊撚過西, 又多水…..好撚好屌
Z: 好急……啊…停啊..!!

我忍唔住推開左佢, 成個人訓喺床到喺到震。當時擘大對腳唔識合埋, 佢望住我出緊好多水既妹妹喺到淫笑

H: 多水姣西…
Z: 放過我….啊….好攰……
H: 我都未射, 點放過你

佢擺我對腳上膊頭, 好出力咁屌, 我好似痴左線咁喪叫, 配埋啲啪啪聲, 當時我仲係吊住個bra, 捲起條裙, 吊住條底褲喺腳, 而家諗返起都覺得嗰個空間好撚淫賤。

H先生屌屌下抽返出黎, 我以為佢射, 點知佢反轉我個人要我狗仔趴喺到, 佢碌野係咁屌入黎, 對手潛落個就甩既bra到狂揸波, 仲搵手指細細力lin住粒lin, 屌到我chok下chok下, 對lin俾佢搞到又痛又爽。我已經控制唔到, 亦唔記得扮緊俾佢強姦。

我配合佢, 佢抽出黎我向前, 佢插入黎我向後, 想屌入啲, 插深啲, 佢都唔講咁多, 瘋狂抽插, 我又黎多次高潮, 佢一路繼續屌一路呻吟, 話好撚窄好撚爽。我同佢一齊叫床, high住黎俾佢禁住狂啪, 爽到冇朋友, 趴喺床到冇力, 淨係識擘大個口叫床同拮高pat pat俾佢屌, 啲口水流左落床, 啲西水都沿住大比流埋落床, 整到H先生成碌野同啲毛都係水。冇幾耐H先生都出埋。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆