上一頁下一頁
發新話題

啊...我要你...口爆新文#684 野戰新文#429

收藏  |  訂閱
1.1k  108.1k

引用:
原帖由 123carl 於 2015-4-11 07:53 PM 發表 查看引用來源
其實自然真係幾緊要
化個淡妝突顯自己個性好足夠

身形均勻

但素顏男人睇得多。又話討厭。化濃妝男人又話唔自然。又話假。講黎講去新鮮感作怪?系咪

引用:
原帖由 ggxy 於 2015-4-11 07:57 PM 發表 查看引用來源

但素顏男人睇得多。又話討厭。化濃妝男人又話唔自然。又話假。講黎講去新鮮感作怪?系咪
咁果個男人係唔係日日見??
或者係一日見既時間好長??:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 Chain連鎖 於 2015-4-11 07:54 PM 發表 查看引用來源
外表一個吸引原素~~談吐交流係另一個原素~~

外表係視覺上~~
談吐交流...就算樣子平凡,無身材...都可以吸引男人~~因為你好傾~~
男人最好個個星期菜色唔同。今星期吃西餐。下星期吃中菜。又下星期又想try下四川菜:smile_o04:

引用:
原帖由 ggxy 於 2015-4-11 08:02 PM 發表 查看引用來源

男人最好個個星期菜色唔同。今星期吃西餐。下星期吃中菜。又下星期又想try下四川菜:smile_o04:
我又唔係咁~~找到個心水既傾計朋友會想KEEP住~~
但會貪心找多個~~:smile_o09:

我既胃口唔鍾意雜食~~

引用:
原帖由 Chain連鎖 於 2015-4-11 08:10 PM 發表 查看引用來源
我又唔係咁~~找到個心水既傾計朋友會想KEEP住~~
但會貪心找多個~~:smile_o09:

我既胃口唔鍾意雜食~~
男人系雜食性動物:smile_o10:

引用:
原帖由 ggxy 於 2015-4-11 08:12 PM 發表 查看引用來源

很正常 雜食...食得多鮑魚都要食 平凡野

引用:
原帖由 ggxy 於 2015-4-11 08:12 PM 發表 查看引用來源

我要新鮮~~唔洗食外國菜~~:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 Chain連鎖 於 2015-4-11 08:15 PM 發表 查看引用來源
我要新鮮~~唔洗食外國菜~~:smile_o13::smile_o13:
你食鬼妹:smile_30:

引用:
原帖由 newboy606 於 2015-4-11 07:40 PM 發表 查看引用來源
很平凡的 一舉手一投足 都有她的好處
太刻意反而不好 對我而言啦當然
各人都有不同
男人選女人,是生理性的,所以更關注外表和身材。而女人選男人,是心理性的,所以更關注內在和感覺。

女人幾時都係,若隱若現最吸引。:smile_o05:
Support樓主分享野戰經歷,重有冇其他經驗分享?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆