上一頁下一頁
發新話題

人妻蕩婦/老虎也瘋狂。。。

收藏  |  訂閱
1.5k  126.1k

holiday inn crown plsza

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-23 03:56 PM 發表 查看引用來源

新年期间我都有二日在广州,你住边间酒店?
我就住左系中酒,是人妻幫我卜房的。。。

中酒是5星酒店,人妻公司好多時会同客卜中酒!中酒多外国人住,本地人不太多住中酒。。。
人妻話中酒好多鬼出入,佢地一入夜就去長堤蒲吧!我眼见都不少,連黑鬼都多!長堤更是拍拖勝地,果头又多酒吧。。。

引用:
原帖由 goldfish88 於 2015-2-23 03:59 PM 發表 查看引用來源
holiday inn crown plsza

咁点解会食唔到囡囡?

我地在hotel bar飲野。佢醉醉地我凸出佢對波邊,俾隔離枱2個鬼𥄫。

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-23 04:04 PM 發表 查看引用來源

中酒是5星酒店,人妻公司好多時会同客卜中酒!中酒多外国人住,本地人不太多住中酒。。。
人妻話中酒好多鬼出入,佢地一入夜就去長堤蒲吧!我眼见都不少,連黑鬼都多!長堤更是拍拖勝地,果&#2 ...
她公司就在中山五路,那里真是車水馬龙!
人山人海。。。

引用:
原帖由 goldfish88 於 2015-2-23 04:09 PM 發表 查看引用來源
我地在hotel bar飲野。佢醉醉地我凸出佢對波邊,俾隔離枱2個鬼𥄫。

哦!你同老婆?
d鬼佬实会好好餵飽佢。。。
錯失了机会!

好後悔冇試!

我楂左起碼5分鐘

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-23 04:04 PM 發表 查看引用來源

人妻話中酒好多鬼出入,佢地一入夜就去長堤蒲吧!我眼见都不少,連黑鬼都多!長堤更是拍拖勝地,果&#2 ...
人妻拖住我逛了南京路,夜晚就去左逛長堤!
之后坐低飲下嘢,挨哂落我度,我地坐吧枱,隔离坐左两個是韓国佬,他们樹左只指公比我,人妻可能著得太性感,露出了南北半球。。。
韓佬不停眼甘甘打量人妻,听人妻讲有心落吧揾食,絕对不会空手而回!广州原来有幾间酒吧是性地,德国腸,韩国腸,架仔又有,黑鬼更多。。。
原来广州有好多黑人聚集!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆