上一頁下一頁
發新話題

沉迷性海? #1158【4/8更新】

收藏  |  訂閱
1.2k  55.3k

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:10 PM 發表 查看引用來源

男仔最緊要唔怕糗:smile_40:

比起扭扭令令個d 好好多
可能我 七月慣呱。。 哈哈笑不當一回事。。
鍾意就去做。 鍾意就表達。。
對得住自己就得!

例子一如下:
小桃!!!我要飲水水!!!呀~~~咕嚕咕嚕。。。。 好好味啊。 甜甜的!!>\\\\\ W\\\\<

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-31 04:10 PM 發表 查看引用來源

我指打緊姐XD 我又唔係催你打~~~
最好係我放工後先出-3-~~~倒是你而家都係好忙咁整緊野
轉頭沖涼出街

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:16 PM 發表 查看引用來源

轉頭沖涼出街
有野食-3-~~~? 定係有得行街.x.? 又或者....比人追XD?

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-31 04:15 PM 發表 查看引用來源

可能我 七月慣呱。。 哈哈笑不當一回事。。
鍾意就去做。 鍾意就表達。。
對得住自己就得!

例子一如下:
小桃!!!我要飲水水!!!呀~~~咕嚕咕嚕。。。。 好好味啊。 甜甜的!!>\\\\\ W\\\\<

...
:smile_o04: 你搵d 咁既例子:smile_o05:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:14 PM 發表 查看引用來源

我都好耐唔覺自己有面紅:smile_39:

不過前個星期做野時, 一向無傾開感情問題, 只會講工事既同事問我有無人追, 我諗緊點答佢, 仲未開頭既時候, 佢突然話"你面紅喎", 本身唔覺, 點知慢慢feel 到熱熱地 醜 ...
不過我都會面紅。。
突然係對一啲識啲又唔識嘅人。。 好尷尬。。
你呢啲叫做可愛。。。

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-31 04:17 PM 發表 查看引用來源

有野食-3-~~~? 定係有得行街.x.? 又或者....比人追XD?
行街食飯:smile_o13:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 你搵d 咁既例子:smile_o05:
怕咩啊。。。咁真係想嘛。。。 @###3 ###@

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:18 PM 發表 查看引用來源

行街食飯:smile_o13:
即係比人追緊喇-3-~~~~

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-31 04:17 PM 發表 查看引用來源

不過我都會面紅。。
突然係對一啲識啲又唔識嘅人。。 好尷尬。。
你呢啲叫做可愛。。。

突然轉左話題, 又無傾開呢d, 尷尷地嗜:smile_o05:

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-31 04:18 PM 發表 查看引用來源

怕咩啊。。。咁真係想嘛。。。 @###3 ###@

:smile_o05::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆