上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  25.8k

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-5-8 08:12 PM 發表 查看引用來源
加油LOL...HAHA
不過算lol 下星期先得閒啲lol 得閒先執:smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 07:09 PM 發表 查看引用來源

=0= 我個人比較保守XD 哈哈哈哈哈

其實係懶去剪咋.....我唔鐘意去salon...因為....唔慣俾人掂同埋俾人幫我洗頭=.=''''

同埋咁長..要唔吹頭, 自然乾的話要等5/6個鐘=.='''' 好耐...
原來係咁.....咁你努力搵男友啦!

女仔剪頭髮真係幾耐既!

:smile_o13: 我返到屋企囉!

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-5-8 08:14 PM 發表 查看引用來源

原來係咁.....咁你努力搵男友啦!

女仔剪頭髮真係幾耐既!
唔使咁急XD 我唔係冇男朋友唔得既人XD 哈哈哈

唔係耐唔耐既問題lol
係我次次去剪頭髮...都會好尷尬lol 因為我俾人幫我洗頭時好敏感lol 會起晒雞皮打冷震:smile_27:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 08:13 PM 發表 查看引用來源

不過算lol 下星期先得閒啲lol 得閒先執:smile_30:
我今日都要汁衫LOL

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-5-8 08:21 PM 發表 查看引用來源
我今日都要汁衫LOL
執咩衫? 衣櫃?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 08:19 PM 發表 查看引用來源

唔使咁急XD 我唔係冇男朋友唔得既人XD 哈哈哈

唔係耐唔耐既問題lol
係我次次去剪頭髮...都會好尷尬lol 因為我俾人幫我洗頭時好敏感lol 會起晒雞皮打冷震:smile_27:
哈...原來係咁...

你咁都怕都幾搞笑啵!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 08:23 PM 發表 查看引用來源

執咩衫? 衣櫃?
洗完D衫要放返入櫃嘛

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-5-8 08:24 PM 發表 查看引用來源

哈...原來係咁...

你咁都怕都幾搞笑啵!
係好搞笑=.=試過俾幫我洗頭嗰個人笑tim=.=.....
不過我真係控制唔到lol 我試過咬實牙關忍XD 但其實都係唔得lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 08:26 PM 發表 查看引用來源

係好搞笑=.=試過俾幫我洗頭嗰個人笑tim=.=.....
不過我真係控制唔到lol 我試過咬實牙關忍XD 但其實都係唔得lol
:smile_o10: 我又玩....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆