上一頁下一頁
發新話題

真的有可以比老婆同其他人上床的男人嗎?

收藏  |  訂閱
883  278.4k

引用:
原帖由 itti26 於 2012-10-29 04:06 PM 發表 查看引用來源
之前係成人聊天室識個男人,佢又係有特殊僻好,佢唔係鍾意睇人插佢老婆,佢係喜歡其他男人睇佢扑佢老婆,佢話最初開架Van仔係停車場搞,博比人睇,不過試過比警察警告過佢,所以之後佢上聊天室搵人傾,然後開Cam比人 ...
其實壓力太大都要揾d嘢嚟減壓!
可能就咁做就左好多偏離或者古怪既減壓玩意!
尤其香港地,生活壓力太大,乜都貴!工作又艱難!
總之吾影響別人之下,又沒有傷害身邊人大前題下,偶爾玩下些出位嘢又何妨.....

引用:
原帖由 tommymyandyou 於 2012-10-7 02:13 PM 發表 查看引用來源
我老婆有食開避孕丸,但我都會叫阿威用套,始終比其他人射精入去之後自己再攪好似點都有D那個,我有一次阿威攪完我無用套射入去阿威想再攪最後佢都無做。

又係渦,橫店都知佢唔滿足遲早出去搞,不如咁仲好!

回覆 184# 的帖子

可唔可以,講吓妳啲經曆?:smile_04:

引用:
原帖由 tommymyandyou 於 2012-10-28 02:09 AM 發表 查看引用來源
我認為唔係時代唔同,只係宜家有互聯網方便公開討論,異常性行為好耐世紀已經有。

呢句我認同,多左人知,多左人share ,,,其實以前一直都有

回覆 870# 的帖子

強哥, 請問邊度可以睇到你老婆D相?

引用:
原帖由 入油強 於 2012-10-29 05:07 PM 發表 查看引用來源

有好嘢怕乜公諸同好!
我都中意擺老婆d sex相上網比人欣賞

強哥, 請問邊度可以睇到你老婆D相?

引用:
原帖由 tommymyandyou 於 2012-10-27 04:39 PM 發表 查看引用來源
阿國坐喺床邊一邊揸一邊錫老婆對波,老婆比兩人服待得好舒服,但又要辦醉只有低聲呻吟,我見阿威都錫老婆細妹好耐就示意佢載袋,阿威準備好就分開老婆大腿插入,老婆可能爽果頭叫咗出嚟!阿國 ...
3個人,共6Q,你老婆之後有冇比乜感受,之後仲有冇下一場4P?

引用:
原帖由 入油強 於 2012-10-29 05:07 PM 發表 查看引用來源

有好嘢怕乜公諸同好!
我都中意擺老婆d sex相上網比人欣賞

C兄,我都想睇下

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-10-31 04:14 PM 發表 查看引用來源C兄,我都想睇下
人地講你又信?

同意,我最鐘意大家一齊欣賞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆