上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.8k

出外搵件姣婆X吊先!
姣婆蓮,你慢慢幫依度D師兄...唔係差D講錯,係同依度D師兄吹啦!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-8 11:22 PM 發表 查看引用來源

挑!!!如果你係女,入得黎夜遊,就已經唔係代表純潔既蓮花啦,你咁樣就影衰晒D蓮花!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我一早講過我沉過沉的人..
才唔覺意發現他在沉區....先入來吹水.........

我又無男人..單身一人.........
又唔會 double dating, 又冇 ons....
又點算呀 !!

[quote]原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-9 10:58 AM 發表 查看引用來源

南島兄~囡囡所謂著緊你只是因為你肯比錢佢~如果佢真係著緊你~根本就吾會出現以上各種失蹤既情況~另外~我一聽到呢句就覺得有問題(兩個月花費六萬)~點解會用咁多錢呢~要研究這個問題~囡囡吾想比你知佢住 ... [/quote    早晨! 龍醫生....你同病人把既脈非常準湛,不槐為一針見血, 在此我亦寄語南島兄...响大陸實在有太多男生有此經驗了,這包括本人在內,更不是單一事件,連自己也數不清楚了。
如果你認為自己非常愛對方,請不要妄想,不要以為孝感會動天,更不要認為自己的個案會有例外, 趁早用你最威舞的口吻跟她說分手吧!  

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-9 11:38 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-9 10:58 AM 發表 查看引用來源

南島兄~囡囡所謂著緊你只是因為你肯比錢佢~如果佢真係著緊你~根本就吾會出現以上各種失蹤既情況~另外 ...
浦頭那:smile_46:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-8 11:38 PM 發表 查看引用來源

南島兄~囡囡所謂著緊你只是因為你肯比錢佢~如果佢真係著緊你~根本就吾會出現以上各種失蹤既情況~另外 ...
y兄.早..飲左奶未 ?

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-9 11:41 AM 發表 查看引用來源

浦頭那:smile_46:
今天天氣如何? 可否遠足旅行?

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-9 11:44 AM 發表 查看引用來源

y兄.早..飲左奶茶未 ?
早晨蓮妺.....我眼花花以為妳問我飲左奶未了

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-8 11:47 PM 發表 查看引用來源
早晨蓮妺.....我眼花花以為妳問我飲左奶未了
語帶相關 jer !!!!!!!!!!!!:smile_o12: :smile_o12:
你又有冇無去曳曳呀 ?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-9 11:38 AM 發表 查看引用來源

早晨呀院長~我只是理論派而已:smile_13: :smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-9 11:45 AM 發表 查看引用來源
今天天氣如何? 可否遠足旅行?
天晴~:smile_46: but..昨晚又嘈了一嘈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆