上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  47.0k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-24 04:45 PM 發表 查看引用來源

我從來冇當過佢地係...:smile_o03:
但你骨子裡是擦不掉的

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-24 04:41 PM 發表
你自己有答案啦....但你不留章,不懂保護自己,做事太衝動...不要生氣
我相信...我還有本錢........在情路上衝鋒陷陣........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-24 04:48 PM 發表 查看引用來源

套用龍兄的簽名檔.............
你就是太衝動.....其它你是沒有錯

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-24 04:52 PM 發表 查看引用來源

我相信...我還有本錢........在情路上衝鋒陷陣........
有勇無謀算得上是戰士嗎? 可以讓自己受多少次傷?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-24 04:50 PM 發表
但你骨子裡是擦不掉的
這個絕對同意.....要不然的話.......當四寶不在........或有客人.......龍兄就另尋技師.........求的.......其實只是一洩.......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-24 04:56 PM 發表
有勇無謀算得上是戰士嗎? 可以讓自己受多少次傷?
哈哈......我終於可以笑了............
看看我的簽名檔...........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-24 04:48 PM 發表 查看引用來源

套用龍兄的簽名檔.............
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-24 04:49 PM 發表 查看引用來源
飲雞精....:smile_38:
真係得架,係咪白蘭士呀:smile_41: 每日一樽牙:smile_14:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-6-24 04:49 PM 發表 查看引用來源
唔色貼呀,比些指引等我番屋企試下

COPY & PASTE WEBSITE:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-24 04:50 PM 發表 查看引用來源
但你骨子裡是擦不掉的
我是個浪子,這個稱呼都是擦不掉的:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆