上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-20 10:09 AM 發表 查看引用來源

師兄,你放生囡囡是正確的,做人也不用太計較,大家一起時也努力過,付出過,正如你所講,你付出了金錢,她付出了青春,大家也享受過當中的過程,算是好來好去了...

有兩樣野我吾認同你的,第一,你已經係 ...
嘩...像教訓著我呢....哎..... :smile_13: :smile_27:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-20 12:17 PM 發表 查看引用來源

其實禾找了3個普通話導師,2個在cp,另1個在福田正骨水,因禾地讀書末學過,工作又沒有需要,所以糸靠上去實幹而學的

你還沒有打分呀

引用:
原帖由 笛卡兒 於 2010-5-20 12:17 PM 發表

您覺得好好笑嗎?我在這裡討論..您卻冷嘲熱諷
乞丐我不認識,,也不是我朋友..可以相提並論??
你覺得我笑你???那就即管當我笑你吧......
我想....只有3441....龍兄所講就啱聽.......隨你喜歡.......我只講出我既睇法.......

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-20 11:45 AM 發表 查看引用來源

其實你糸做「加文」,定糸「交人」,,貢多剛成年少女

佢係做少女加文生意:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:32 PM 發表 查看引用來源
你還沒有打分呀
點解老是要人打分 :smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-20 12:34 PM 發表 查看引用來源

你覺得我笑你???那就即管當我笑你吧......
我想....只有3441....龍兄所講就啱聽.......隨你喜歡.......我只講出我既睇法.......
你系無牌醫生, 當然無人聽你啦...

其實你比我好啦, 我回佢幾個 post, 佢連 reply 都無呢. :smile_o06:

人家是小孩子嘛, 你這位大叔就遷就一下吧. :smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:32 PM 發表 查看引用來源
你還沒有打分呀
40分,有機會的話,考完基準試再講

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-20 12:34 PM 發表 查看引用來源

佢係做少女加文生意:smile_30: :smile_30: :smile_30:
下個月我會去一轉湖南勞教所考察

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-20 12:36 PM 發表

你系無牌醫生, 當然無人聽你啦...

其實你比我好啦, 我回佢幾個 post, 佢連 reply 都無呢. :smile_o06:

人家是小孩子嘛, 你這位大叔就遷就一下吧. :smile_o01:
多謝寶寶....:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
咁我又無咁小氣......
咁依度就交俾3441...同龍兄啦.......我都唔敢再多野講喇.......

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-20 12:34 PM 發表 查看引用來源

點解老是要人打分 :smile_o10:
因為我想知道大家和大陸同志在溝通方面會怎樣? 同自己愛侶當然冇問題啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆