上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-4 02:31 AM 發表 查看引用來源
    我有呢D架咩:smile_o02:
其實係我呀...我想將妳變成咁麻:smile_47:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-8-4 02:35 AM 發表 查看引用來源

我都係.. 識游 唔識浮. .

學埋啦... 你而家有時間.. 個邊又啱哂你學.. 學完去沙巴 玩~
好貴呀..:smile_19:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-8-4 02:31 AM 發表 查看引用來源

都幾好聽:smile_o13:
咁緊係啦....人地叫我仆街心..我個心幾爽呀

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-8-4 02:31 AM 發表 查看引用來源

因為海旁有 LADIES NIGHT .. :smile_30:
但隔離一定有個MAN呢..:smile_03:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-4 02:37 發表 查看引用來源
  好貴呀..:smile_19:
咁齋學游水先囉~   :smile_52:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-8-4 02:36 AM 發表 查看引用來源

你返黎hk..我教你啦:smile_o05:
你識潛水架???:smile_13:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-4 02:32 AM 發表 查看引用來源
   你教我囉:smile_47:
咁我帶妳去BB池玩住先啦:smile_04:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-8-4 02:36 AM 發表 查看引用來源

好明顯.. . 行得未 ? :smile_46:  
不過而家你大唔起架喇.. 有 bf ..

啱哂..  女救生員 教... 蒲蒲 識學識~ :smile_40:
佢訓o左..唔怕:smile_o01:

我之前教個妹妹..一個月到..游到喇..但係我個fd..教o左咁多年都唔識..
本身怕水好難學:smile_o13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-4 02:36 AM 發表 查看引用來源
其實係我呀...我想將妳變成咁麻:smile_47:
冇用..我係唔掂就掂

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-4 02:38 AM 發表 查看引用來源
   你識潛水架???:smile_13:
我想過學..
不過我知自己耳仔受唔到壓力:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆