上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.4k

引用:
原帖由 巧木白楓 於 2010-2-17 03:12 PM 發表 查看引用來源
係唔係一定要成個頭露晒出黎????:smile_41:
我係d包皮包住個頭,當斜起之後個頭露左條[啦].....
重洗唔洗做手術???
當你未勃果陣, 係一定要成個頭露到曬出黎清潔

我而家平時唔扯果時露1半
係唔係已經算ok?
同埋打飛機果時可以射到好高唔係流出黎

引用:
原帖由 煙乂仔 於 2010-2-17 07:07 PM 發表 查看引用來源
我而家平時唔扯果時露1半
係唔係已經算ok?
同埋打飛機果時可以射到好高唔係流出黎
yes ar~~~~
dun worry too much~~~
i think you are a bit stressed

有無人答下我之前果POST呀.唔該..
重有樣野超急問架
我割完一個月啦.
但係我個龜頭好似完全無FEEL..得塊肉咁..
得返好小好小既痛...但係無性果種FEEL...點算啊..我條野係唔係玩完啦..

我想問下呢..
如果露唔到龜頭扑唔扑到野架?
同埋d精係流 而唔係射 咁係咪要割包皮?
但係我龜頭又未試過發炎架啵..
唔該幫手解答:smile_34:

引用:
原帖由 ∮∥白飯魚∫~ 於 2010-2-19 04:47 PM 發表 查看引用來源
我想問下呢..
我都係
搵人解答下

包皮過緊同過長會唔會左住JJ發展?
我之前扯冇乜野
但宜家扯有D辛苦,好似頂住咁
同埋呢幾年冇咩長到
宜家都係得中指長少少(14YEARS OLD)
有冇問題

引用:
原帖由 ∮∥白飯魚∫~ 於 2010-2-19 04:47 PM 發表 查看引用來源
我想問下呢..
個bottom line 係只要0係唔勃起0既時候反到龜頭清潔, 就可以唔割
勃起果陣睇唔到就要拉下, 睇返上便我有幅圖
keep 住拉下就會露到
唔勃起都露唔到,又唔想割,就拉6點位先, 上便我有講喇 =)

引用:
原帖由 kelvinkent1 於 2010-2-19 08:16 PM 發表 查看引用來源
我之前扯冇乜野
同埋呢幾年冇咩長到
有冇問題
唔會阻住啦~
你而家先14歲
keep 住拉下, 好快有效果
14歲0個度未發育完啦, 仲會長

引用:
原帖由 kelvinkent1 於 2010-2-19 08:16 PM 發表 查看引用來源
我之前扯冇乜野
同埋呢幾年冇咩長到
有冇問題
過長就唔會
過緊就可能會
知自己係咪過緊就最好人手動(用手係龜頭位拉佢上去...怕痛/痕就見到個頭就放慢少少速度)
因為好多男仔自動(姐係扯)都係會露少少甚至露唔到
除非包皮較短的男仔先會扯左先會見晒

同埋男仔條撚可以發育至22~25歲~再唔係八掛問下你射精未
因為大部份男仔都係開始射精果陣先發育緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆