上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (摩洛哥玫瑰篇) ~

收藏  |  訂閱
1.5k  28.4k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-27 10:14 PM 發表 查看引用來源
我依家又退出股壇..... 更加無人同你講股:smile_30:
係同你講啫............第二個都費事理佢

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-27 10:19 PM 發表 查看引用來源
係同你講啫............第二個都費事理佢
我用手機好難傾 msn,,,,,, 篤到我傻:smile_27:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-27 10:15 PM 發表 查看引用來源
係咩..... 咁算啦... 我都唔中意玩 facebook,,, 又慢, 又比人睇晒 d 野:smile_13:
係囉......我亂襟下多左好多唔識嘅人:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-27 10:20 PM 發表 查看引用來源
我用手機好難傾 msn,,,,,, 篤到我傻:smile_27:
所以無特別事都唔敢搵你

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-27 10:21 PM 發表 查看引用來源
係囉......我亂襟下多左好多唔識嘅人:smile_27: :smile_27: :smile_27:
係囉..... 都唔知咩人來的, 我淨係邀 msn o個 d 朋友咋:smile_40:

我瞓啦...............聽日入大象

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-27 10:21 PM 發表 查看引用來源
所以無特別事都唔敢搵你
上午都仲好 d , 因為老細未返, 下午就唔好了, 老細o向度費事比佢見我成日渣住個電話:smile_44:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-27 10:22 PM 發表 查看引用來源
我瞓啦...............聽日入大象
o下:smile_27: 今日收市咩價...:smile_41:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-27 10:22 PM 發表 查看引用來源
係囉..... 都唔知咩人來的, 我淨係邀 msn o個 d 朋友咋:smile_40:
嚇死人

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-27 10:23 PM 發表 查看引用來源
上午都仲好 d , 因為老細未返, 下午就唔好了, 老細o向度費事比佢見我成日渣住個電話:smile_44:
唔會架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆