上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 08:40 PM 發表 查看引用來源

唔怪得你唔一齊火鍋:smile_o14: 不過我們係食肉:smile_27:
嘻嘻..我又再一次嚇壞你地喇!   
雖然我唔食肉, 但係我日常既飲食都係偏向高卡路里, 都算肥膩...

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 08:51 PM 發表 查看引用來源

尋夢園好多人呀~
佢係買大本既書:smile_41:
不過尋夢園會cut晒d肉緊位:smile_44:
我買左16本小小書, 方便拎出街睇
都係$10/本, 買十送二:smile_40:
原來16本

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 08:51 PM 發表 查看引用來源

尋夢園好多人呀~
佢係買大本既書:smile_41:
不過尋夢園會cut晒d肉緊位:smile_44:
我買左16本小小書, 方便拎出街睇
都係$10/本, 買十送二:smile_40:
佢應該係買大個d掛@@"
我淨係知佢好鐘意睇尋夢園.... 台灣geh愛情小說咁囉..
佢仲話買左好多美容/ 減肥/ 化妝/ 煮食o既書~~~
佢話聽日再去博命...:smile_o08:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 08:48 PM 發表 查看引用來源

呢d係小win,佢應該買左d迷利書成10幾本:smile_44: 我買呢d的,咩都有:smile_30:
低能之道呀:smile_o06:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-7-26 08:36 PM 發表 查看引用來源
好耐無見妹妹仔:smile_14:
我有日日番黎,你無入黎之嘛:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 20:48 發表 查看引用來源

呢d係小win,佢應該買左d迷利書成10幾本:smile_44: 我買呢d的,咩都有:smile_30:
等我都影下先XD
等我一陣:smile_43:

聽日返工, 大家早d訓喇

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 20:50 發表 查看引用來源

其實一胎會有禁多係正常,今次係換水時,d魚放晒係另一個盆,條魚禁啱生得,所以先救到禁多:smile_40:
可能婆婆一早見到有魚仔先會去換水水:smile_40:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-26 08:54 PM 發表 查看引用來源

低能之道呀:smile_o06:
你下次帶番俾我,我帶新俾你:smile_40:
旅行果本一買即刻睇晒,借左俾小win啦:smile_34:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 08:51 PM 發表 查看引用來源

唔同種的魚唔同,不過阿婆都唔知邊條生喎:smile_13: so 唔知邊個係佢地mother:smile_27:
唔知都冇所謂la...
佢地做媽媽geh都會食番自己d BB o既 :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆