上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲<>

收藏  |  訂閱
1.5k  29.7k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-9 04:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08:由細叫到大:smile_o14: :smile_o14:
佢一出世 ; 接生d醫生護士已經係咁叫佢架喇 ~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-9 04:12 PM 發表 查看引用來源

咁就岩啦, 呢度收工冇人.....
我知, 只開朝9晚6 ar ma, 我會較岩時間上黎. 費時摸門釘:smile_o06:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-9 04:26 PM 發表 查看引用來源

佢一出世 ; 接生d醫生護士已經係咁叫佢架喇 ~
吓.....my god:smile_o01:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-9 04:17 PM 發表 查看引用來源

話明乳名....梗係由細叫到大....有咩希奇呢.........:smile_41:
係既係既.....但真係忍唔住..............笑囖:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-9 04:34 PM 發表 查看引用來源

我知, 只開朝9晚6 ar ma, 我會較岩時間上黎. 費時摸門釘:smile_o06:
有人都會ot既

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-9 04:39 PM 發表 查看引用來源

有人都會ot既
咁都好d

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-9 04:44 PM 發表 查看引用來源

咁都好d
無OT錢架喎.....咁都好??:smile_41:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-9 05:05 PM 發表 查看引用來源

你奧成個下午都唔見人:smile_41: :smile_41:
有囡囡, 佢真係唔返黎:smile_41:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-9 05:05 PM 發表 查看引用來源

有時唔係一定要講錢, happy就得啦

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-9 05:09 PM 發表 查看引用來源

你奧成個下午都唔見人:smile_41: :smile_41:
有囡囡, 佢真係唔返黎:smile_41:
咦....係喎.....MSN都無開喎.....唔通去左痾屎??:smile_41: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆