上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.3k

回覆 8772# star_platina 的帖子

雖然Miss Tang表明呢度係佢主場,但Abby都唔會咁輕易罷休!

回覆 8780# star_platina 的帖子

仲有人嚟!又係開心又辛苦鳥嘅一晚,哈哈🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 10:24 發表 查看引用來源

查實果晚仲有一位參賽者嚟緊😬
oh my God, there would be PPPP  ......... so excited !!

引用:
原帖由 柒七仔 於 21/7/2021 10:30 發表 查看引用來源
雖然Miss Tang表明呢度係佢主場,但Abby都唔會咁輕易罷休!
查實Miss Tang嘅霸道,同麻油味Abby嘅強勢,邊個受歡迎啲?😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 21/7/2021 10:31 發表 查看引用來源
仲有人嚟!又係開心又辛苦鳥嘅一晚,哈哈🤣
阿星要留力,仲有聽晚久違多時嘅Elly呢😬

引用:
原帖由 boar36 於 21/7/2021 10:31 發表 查看引用來源

oh my God, there would be PPPP  ......... so excited !!
Oh my God, no more Power to Perform and Preferred to Pause (PPPP) every upcoming activity😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 11:19 發表 查看引用來源

Oh my God, no more Power to Perform and Preferred to Pause (PPPP) every upcoming activity😬
喔 ...... 咁 多 P 嘅場面就沒有鳥

引用:
原帖由 boar36 於 21/7/2021 11:25 發表 查看引用來源

喔 ...... 咁 多 P 嘅場面就沒有鳥
咁多p嘅場面,阿星真係頂唔順鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-21 10:24 發表 查看引用來源

查實果晚仲有一位參賽者嚟緊😬
星爺,够腳可以打麻雀😛

又係濕住食晏嘅時間,第30話~

Abby XXX

既然阿星開始咗令Miss Tang快樂,都唔係幾停得手,因為佢原本勾住阿星條頸嘅手,已經慢慢摸到落佢捱住嘅阿星下面嘅小星星度。阿星一路望住阿麻油味Abby嘅反應,見佢只係靜靜咁望住,完全冇任何嘅反應,咁平靜嘅反應真係好奇怪。不過阿星雖然係四眼,又要顧住Miss Tang嘅30A,仲要小心俾佢搞到小星星走火,都仍然能夠留意到阿麻油味Abby嘅微表情同小動作嘅。阿星睇到嘅,係好多人都會睇漏,好多人都會睇錯,甚至乎好多人會睇唔到嘅微表情同小動作。

係咩小動作同微表情呢?眼神?咀角?坐姿?統統唔係,係眼睛嘅走動同埋呼吸節奏。咩係眼睛嘅走動同呼吸節奏呢?一個人就算面無表情,雙眼都好容易出賣你。麻油味Abby聽住阿星一路撫摸Miss Tang嘅時候Miss Tang急速嘅呼吸聲,但係雙眼一路向住左下角望,即係表示佢一路聽住Miss Tang急速嘅呼吸聲,一路自己感受。感受啲咩?唔使阿星畫公仔畫出腸啩?除咗眼神之外,Miss Tang急速嘅呼吸聲亦都牽引麻油味Abby嘅呼吸,令到佢開始同Miss Tang同步,呼吸開始急速。

知唔知阿星同Miss Tang喺度做緊乜?查實阿星同Miss Tang喺度表演緊同步與帶領(pacing and leading)嘅技巧,即係話首先同麻油味Abby同步,然後再帶領佢進入狀態。係咩係咩?阿星你點做呀?哼哼,講解咗你哋自己返去揾多個女伴嚟試下你就知。阿星明白阿麻油味Abby本來已經對阿星有啲啲咁多嘅好感,所以要佢同阿星地同步就已經好容易;跟住就係要佢喺冇預料嘅情況底下產生詫異,即係當Miss Tang將阿星嘅右手擺落去佢小巧玲瓏嘅30A之上嘅時候,麻油味Abby一般唔會諗到一個女仔會喺佢面前要阿星愛撫,做成突發事件就會有短暫時間嘅詫異出現;再落嚟就係令到麻油味Abby去感受,喺Miss Tang被阿星愛撫嘅時候發出嘅急速呼吸聲,除咗係佢真切地因為阿星嘅撫摸而發出,亦都係為咗令麻油味Abby身同感受佢被阿星撫摸嘅快感。只要麻油味Abby開始感受,佢就唔可以停止。而且有一件事係先決條件:就係麻油味Abby自己話要上嚟揾阿星,記住,自己決定做嘅事,永遠最能夠說服自己,最難改變。

正所謂:

麻子觀戰在當前
兩人懶理續纏綿
櫻花身心圖領會
英雄奇招來誘導
打開心扉難抽離

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆