上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  905.3k

引用:
原帖由 boar36 於 19/7/2021 13:03 發表 查看引用來源
星爺 又來鳥!

鄧妹果真好頑皮
纏鬥呀星不分離
英雄感覺有疲憊
思考反擊移陣地
誓要她倒地不起
師兄犀利鳥😬

回覆 8699# star_platina 的帖子

師兄出少少力就可以將Miss Tang KO啦🤣

引用:
原帖由 柒七仔 於 19/7/2021 13:58 發表 查看引用來源
師兄出少少力就可以將Miss Tang KO啦🤣
查實係佢KO咗阿星😬

鹹鹹濕濕嘅第25話~

Abby XXV

Miss Tang其實好享受阿星用咀同佢服務,而且中意喺阿星用咀嘅時候抬高一隻腳,放喺阿星一邊膊頭,再用手指將小口稍微打開,等阿星喺濃密嘅叢林入面用脷好容易就揾到要親吻嘅重點,水源充足嘅叢林裡面,要揾一粒忿怒發脹既小豆,查實唔需要幾多時間,只要用阿星條廢廢地嘅脷都可以三爬兩撥,撥開啲亂草,再用鼻哥一路磨擦,同時用條濕滑嘅脷做出撥草尋豆嘅動作,好快,忿怒嘅小豆,就喺濃密嘅草叢入面俾阿星條脷撩到現身。

Miss Tang其實只需要親咀,都已經令到濃密嘅叢林入面嘅沼澤氾濫成災,阿星舌尖上面確切細味到Miss Tang身體入面流出嚟嘅酸酸鹹鹹,因為俾短裙入面嘅小褲褲包裹咗全日,熱切地等待阿星嘅濃郁而淫蕩嘅味道。阿星一路用鼻,咀同脷去品嚐,Miss Tang一路用兩隻手指盡量打開小口,等阿星可以深入沼澤去逗弄,阿星嘅雙手,又點會就咁只攬住Miss Tang條21吋都唔夠嘅纖腰咁安份呢?

由佈滿馬甲線,擁有結實肌肉嘅纖腰沿路而上,阿星一路摸到去Miss Tang嘅嬌小靈巧嘅小胸圍上面,一路施展小擒拿手去搓揉呢雙小巧而令人愛不釋手嘅30A,由於Miss Tang一隻腳掛咗喺阿星膊頭上面,佢只得一隻腳支撐全身,喺受到阿星咀部攻勢同時雙手嘅擒拿搓扭,已經出現腳震嘅情況。大家留意,當女伴喺你用口帶俾佢快樂嘅時候,留意下佢雙腳有冇因為你咀部動作而出現微震,即係抬高咗嘅腳會不自控咁震,又或者企喺度雙腳腳震之類。呢啲都係一啲信息,話俾你知你錫啱位置,令到佢非常之舒服,因為舒服嘅衝擊好大,連帶腳都開始冇力支撐而出現腳震喇。喺呢啲情況之下,記得要加把勁,繼續努力呀!

正所謂:

呀妹樂享星口技
亂草叢中尋葡萄
依人動作來配合
英雄雙手沒閒著
水乳交融登高峰

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

星爺,又來了,邊寫邊硬鳥!

呀妹樂享星口技
亂草叢中尋葡萄
依人動作來配合
英雄雙手沒閒著
水乳交融登高峰

引用:
原帖由 boar36 於 19/7/2021 19:03 發表 查看引用來源
星爺,又來了,邊寫邊硬鳥!

呀妹樂享星口技
亂草叢中尋葡萄
依人動作來配合
英雄雙手沒閒著
水乳交融登高峰
嘩,師兄,幾句說話睇到阿星都硬鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-19 17:10 發表 查看引用來源
鹹鹹濕濕嘅第25話~

Abby XXV

Miss Tang其實好享受阿星用咀同佢服務,而且中意喺阿星用咀嘅時候抬高一隻腳,放喺阿星一邊膊頭,再用手指將小口稍微打開,等阿星喺濃密嘅叢林入面用脷好容易就揾到要親吻嘅重點,水源充足嘅叢林 ...
食過晚飯,又可以欣賞今日第三篇故事😀

引用:
原帖由 r6654c 於 19/7/2021 19:47 發表 查看引用來源

食過晚飯,又可以欣賞今日第三篇故事😀
當飯後甜品咁話😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-19 19:13 發表 查看引用來源

嘩,師兄,幾句說話睇到阿星都硬鳥😬
貢犀利,都喺星爺描繪得精彩,小弟跟字修飾詞句咁啫!

回覆 8704# star_platina 的帖子

星師兄,果晚同Miss Tang大戰左幾多個回合呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆