上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【220】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-12 12:40 PM 發表 查看引用來源

做得好~叻女
廢事比佢見多陣又鬧你:smile_44:
嗯.....係呀:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-12 12:39 發表 查看引用來源
d字大之嘛 甘誇張
無計啦~我慣左獨來獨往:smile_30:
有時真係好似睇唔到人咁:smile_30:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-12 12:43 發表 查看引用來源

嗯.....係呀:smile_13:
諗d開心野啦~聽日又到星期六啦~諗住去邊到玩呀:smile_40:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-12 12:44 PM 發表 查看引用來源

無計啦~我慣左獨來獨往:smile_30:
有時真係好似睇唔到人咁:smile_30:
甘似"某人"嘅:smile_14:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-12 12:45 PM 發表 查看引用來源

諗d開心野啦~聽日又到星期六啦~諗住去邊到玩呀:smile_40:
如果落雨會過姨姨度同表弟表妹温書
佢地停完課...一返學就即刻要考試:smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-12 12:45 發表 查看引用來源
甘似"某人"嘅:smile_14:
我係隨時間不斷改變自己個性加:smile_34:
無可能有人會同我一樣:smile_34:
我獨一無二加

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-12 12:49 發表 查看引用來源

如果落雨會過姨姨度同表弟表妹温書
佢地停完課...一返學就即刻要考試:smile_39:
咁唔洗對住你阿爸~好事~好事:smile_40:
無雨呢:smile_41:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-12 12:49 PM 發表 查看引用來源

我係隨時間不斷改變自己個性加:smile_34:
無可能有人會同我一樣:smile_34:
我獨一無二加
"某人"嘅性格就一定唔會變....

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-12 12:51 PM 發表 查看引用來源

咁唔洗對住你阿爸~好事~好事:smile_40:
無雨呢:smile_41:
嗯....:smile_13:
無雨....就同姨姨過青衣:smile_40:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-12 12:52 發表 查看引用來源
"某人"嘅性格就一定唔會變....
因為我要不斷改善個性先可以應付唔同既人:smile_44:
依d係我處世之道:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆