上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-19 04:03 PM 發表 查看引用來源
會口干個d就得架啦
耶~~o個d 運動唔可以隨便同人做架

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-19 04:05 PM 發表 查看引用來源
今曰吹住甘多先,去做gym,下次傾過.bye QQ:smile_15: :smile_15:
真係好運動型喎
好啦...byebye:smile_15::smile_15:

我80:smile_44:   都o黎襯o下先

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-19 10:12 PM 發表 查看引用來源
依....咁岩既,

我大你19, 我99呀 :smile_34:

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-19 10:12 PM 發表 查看引用來源
我都超過 100 , 大過晒你哋 !

引用:
原帖由 zchzch 於 2009-5-20 12:13 PM 發表 查看引用來源
我都超過 100 啦, 大過晒你哋 !   
:smile_38: 你win,

恭喜哂...

你可以獲得係呢度來回無限次數 :smile_30:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-19 02:33 PM 發表 查看引用來源
有錢人即係有錢人,曰本都去3次重未夠,長洲我都係去過2次咋
:smile_38: 嘩............

可能有人有錢到只去歐洲呢 ??

我呢D去日本既算係咩 .... :smile_45:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-19 12:01 PM 發表 查看引用來源

原因係個景靚?
三次都係去日本唔同既地方....

原本呢個7 or 8月都想去,

不過, 而家H1N1咁, 多數都去唔到啦 :smile_34:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-20 12:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 你win,

恭喜哂...

你可以獲得係呢度來回無限次數 :smile_30:
嘩 ! 發達喇, 咁我走來走去先 !

引用:
原帖由 zchzch 於 2009-5-20 12:38 PM 發表 查看引用來源
嘩 ! 發達喇, 咁我走來走去先 !
招呼唔到.......:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆