上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

收藏  |  訂閱
1.5k  39.6k

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-7-3 02:53 AM 發表 查看引用來源

怕你:smile_19: 一陣又同佢詰鴛盟
咁結花緣囉.......:smile_o01:  同花姐合股開花舖搵真銀..........

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-7-3 02:57 AM 發表 查看引用來源

幫你睇住佢
你真係醒目......:smile_o01: 識得帶番個口罩......H5N1禽流感......

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-7-3 02:58 AM 發表 查看引用來源

咁結花緣囉.......:smile_o01:  同花姐合股開花舖搵真銀..........
請唔請阿四呀.....打定紙先....老板娘

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-7-3 03:01 AM 發表 查看引用來源

你真係醒目......:smile_o01: 識得帶番個口罩......H5N1禽流感......
你就嚟帶啦....咁夜唔訓.皮膚唔好呀

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-7-3 03:02 AM 發表 查看引用來源

請唔請阿四呀.....打定紙先....老板娘
咪見錢就開眼至得0架~ 花姐至係老板娘~ :smile_o01:

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-7-3 03:07 AM 發表 查看引用來源

咪見錢就開眼至得0架~ 花姐至係老板娘~ :smile_o01:
你好訓啦..........乖

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-7-3 03:04 AM 發表 查看引用來源

你就嚟帶啦....咁夜唔訓.皮膚唔好呀
知道啦~ :smile_o05:  咁天線得得BB 去教教豬啦~ :smile_o13: 祝斯人好夢啦~ :smile_o07:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-7-3 03:09 AM 發表 查看引用來源

你好訓啦..........乖
乖......唔係鍚錫0既咩.......

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-7-3 03:11 AM 發表 查看引用來源

乖......唔係鍚錫0既咩.......
扑暈你,等你早啲訓呀

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-7-3 02:04 AM 發表 查看引用來源

謎樣以証前程路
情操相左費思維
一決定出鴻圖志
生關死結意如迷
謎夢已然情破碎

情緣驟起縱緣滅

一生慨嘆唯有限

生而何歡孤寂行

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆