上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.2k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-18 12:51 PM 發表 查看引用來源

早晨 雀雀
午安喇~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-11-18 11:06 AM 發表

係呀........有少少想死架喇~~~
我都係喇:smile_27: 善後執手尾D工作做死人:smile_42:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-18 12:50 PM 發表

你睇佢懶到連新post都無開就知道佢有幾忙啦:smile_13:
等你開丫碼...雀唔得閒..由你開團..我第一個報名!!:smile_34:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-18 01:34 PM 發表 查看引用來源

我都係喇:smile_27: 善後執手尾D工作做死人:smile_42:
係BOR~~你O個邊成萬人冇野做喇BOR~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-11-18 01:59 PM 發表

係BOR~~你O個邊成萬人冇野做喇BOR~
包括4000港人回流返香港....:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-18 08:44 AM 發表 查看引用來源

原來細佬都有一手架.....:smile_22:
咁我唔唱了..:smile_45:
無 無 無 無d咁既事
你細佬係jack sparrow呀嘛!
black peral出發!
點會有一手呀:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-18 01:35 PM 發表 查看引用來源

等你開丫碼...雀唔得閒..由你開團..我第一個報名!!:smile_34:
請問呢個團接唔接受君子參加呢:smile_13:

又請問呢個團有無d咩表姐呀 表妹呀 家姐呀 妹呀 介紹黎識下加:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-18 05:31 PM 發表 查看引用來源

包括4000港人回流返香港....:smile_39:
我知呀...真係唔少野呀~~:smile_39:

引用:
原帖由 hobee1984 於 2008-11-19 02:48 AM 發表 查看引用來源

請問呢個團接唔接受君子參加呢:smile_13:

又請問呢個團有無d咩表姐呀 表妹呀 家姐呀 妹呀 介紹黎識下加:smile_13:
介紹就冇喇........不過有得你介o既~~~:smile_30:

新團喎~~~報名3位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆