上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

引用:
原帖由 小比利 於 2009-3-5 03:09 PM 發表 查看引用來源
但你沒發覺沒有包皮打jj時間會長久很多嗎? 以前有包皮的時候, 很快就射了 :smile_44: :smile_44:
差唔多.......不過條根果個位扯得好行..........feel到好緊:smile_27:

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-3-5 11:05 AM 發表 查看引用來源
繫帶係腫d架啦.....我割左成個月都仲好大舊咁,繫帶比j頭敏感呢
繫帶無腫了.......不過打飛機果陣~~佢好緊........搞到jj個頭有少少向下彎:smile_27:
雖然未割皮之前都係彎彎地~~~諗住割完會向上直曬tim:')

我想問, 如果我包皮過長, 又無咩事, 又無咩發炎, 又未有女朋友, 未有性行為, 咁其實係咪可以唔做手術住呢?到時先去做?大家有咩意見

回覆 863# 的帖子

我建議有問題還是早些做較好,年紀越大心理壓力越高。
就好像我29歲才做手術。

回覆 857# 的帖子

dr. wong做手術時特地替我的包皮留少少多餘的位置, 等JJ扯起的時候不會弄得太緊.

我想問下 割完之後行路 係咪好怪 大約幾多日到先可以正常咁行

引用:
原帖由 jacklau01 於 2009-3-8 04:27 PM 發表 查看引用來源我想問下 割完之後行路 係咪好怪 大約幾多日到先可以正常咁行
個個人唔同,但頭三日點都要就住,我就六日到可以同常人一樣。

引用:
原帖由 chanyu871117 於 2009-3-6 12:40 AM 發表 查看引用來源
各位師兄 我未扯果陣用手可以反到 不過係好似接褲腳咁反入去
唔反就咁扯只係露到少少出黎
反左再扯GE 就扯到一半覺得好緊  再扯又驚會扯到D皮爆開
平時柯尿果陣會迪尿

我咁GE情況係咪要割

仲有我D包皮太緊  ...
平時可以反起黎痾尿
打j果陣可以試下反出黎先打(但打法係完全唔同...所以留意)

引用:
原帖由 fungck 於 2009-3-7 09:14 PM 發表 查看引用來源
我想問, 如果我包皮過長, 又無咩事, 又無咩發炎, 又未有女朋友, 未有性行為, 咁其實係咪可以唔做手術住呢?到時先去做?大家有咩意見
有樣野叫未雨綢繆
唔係發生事先要去割
平時的衛生都好重要

趁依家未有女快d做啦,到你有女,到時行房不便,就真係....
引用:
原帖由 2等天使 於 2009-3-9 01:49 AM 發表 查看引用來源

有樣野叫未雨綢繆
唔係發生事先要去割
平時的衛生都好重要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆