上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.6k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-27 23:43 發表 查看引用來源

ching, 你紅顏係好良家婦女feel重好, 有唔同種類嘅女食.
何況, 你紅顏對波都唔係細, 又有腰.  夠索.
多謝你讚賞,佢好早結婚好早生仔,佢個仔都大個,佢個仔都知道佢老豆有幾仆街,所以佢個仔唔介意紅顏有男朋友有男人,佢覺得佢而家single天經地義
紅顏同sp係兩種好極端嘅feel,sp係一個好玩得嘅好主動好直接既大淫婦但係同紅顏扑嘢,嗰種感覺真係好似同隔離屋師奶扑嘢係一樣,有啲怕醜,慢熱但係一俾你搞到慶曬一樣如狼似虎

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 20:52 發表 查看引用來源

我上次同佢食咗少少嘢飲完嘢返佢屋企扑嘢,之前嗰啲對白好好笑㗎😝🤣
紅顏:飲完嘢去邊呀?我見冇人摸吓佢籮柚就話上你屋企傾下計囉
紅顏:鬼信你呀,你想侵犯我就真😝
我:你唔想我侵犯你咩?
紅顏:笑笑口話唔想,你又咸濕又賤格 ...
外表斯文,內裏open🤣🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 23:22 發表 查看引用來源

佢同家姐好唔同㗎,其實佢好鍾意我不過知道我有老婆係冇可能,所以佢做到真係唔會呷醋,佢曾經講過除非我同老婆離咗婚否則係一定唔會同我一齊,佢係我一個好好嘅傾訴對象,我唔開心嘅嘢都會搵佢傾,唔係淨係扑嘢,佢都知我 ...
家姐呷到過哂火位😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 23:22 發表 查看引用來源

佢同家姐好唔同㗎,其實佢好鍾意我不過知道我有老婆係冇可能,所以佢做到真係唔會呷醋,佢曾經講過除非我同老婆離咗婚否則係一定唔會同我一齊,佢係我一個好好嘅傾訴對象,我唔開心嘅嘢都會搵佢傾,唔係淨係扑嘢,佢都知我 ...
唔怪之得你吾中意家姐,甚至討厭,女人最怕就係唔識趣同佔有慾,佢兩樣都有,比我都屌過就算

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-28 08:11 發表 查看引用來源

唔怪之得你吾中意家姐,甚至討厭,女人最怕就係唔識趣同佔有慾,佢兩樣都有,比我都屌過就算
sp同紅顏從來都唔會咁,佢哋識我第一日都知我有老婆,大家你情我願,就算鍾意都擺喺個心度,唔會做埋啲無謂小動作
家姐就唔同,講到自己幾勁幾勁,好揀擇唔係發姣,問到佢點解畀前夫個friend屌,佢就話佢前夫個friend朱仔鍾意咗佢好耐,溝咗佢好耐(所有嘢都係佢講😂🤣)佢醉醉地先畀佢呃咗上床🤭🤭畀佢屌完一次都冇再屌
簡單啲佢前夫個friend知道佢飢渴到扑街,你痕我咪屌下你囉(擺明呃閪屌)做男人有乜所謂啫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-28 11:11 發表 查看引用來源

sp同紅顏從來都唔會咁,佢哋識我第一日都知我有老婆,大家你情我願,就算鍾意都擺喺個心度,唔會做埋啲無謂小動作
家姐就唔同,講到自己幾勁幾勁,好揀擇唔係發姣,問到佢點解畀前夫個friend屌,佢就話佢前夫個friend朱仔鍾 ...
根本就係閪痕,什麼都係借口,佢犯左男人最討厭既就係攪小動作,不過冇計性格天生嘅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-28 11:11 發表 查看引用來源

家姐就唔同,講到自己幾勁幾勁,好揀擇唔係發姣,問到佢點解畀前夫個friend屌,佢就話佢前夫個friend朱仔鍾 ...
家姐講到自都幾揀飲擇食咁,醉咗之下被前夫個friend屌咁😆😆😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-28 11:17 發表 查看引用來源
根本就係閪痕,什麼都係借口,佢犯左男人最討厭既就係攪小動作,不過冇計性格天生嘅
你就講得好啱喇,見到好男人自己啱心水主動引人屌,畀人屌完又要有名份又要霸佔,唔驚你就奇啦,就算我sp咁姣咁淫,佢從來都唔會咁
大家扑嘢大家過癮大家高興

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-28 11:23 發表 查看引用來源
家姐講到自都幾揀飲擇食咁,醉咗之下被前夫個friend屌咁😆😆😆
我見過佢前夫個friend成個土佬咁,我係女人都唔畀佢屌啦😂🤣
家姐未畀我屌嘅時候,落親酒吧都係扮後生,好多時著貼身衫等人睇落對波大啲,又著短褲因為佢以為自己籮柚大隻腳幼好吸引麻甩佬
佢見到我第二次開始,已經好多小動作而且語帶挑逗,佢坐喺我對面著條短裙對腳成日郁嚟郁去,擺明睇我有冇𥄫佢底褲😂🤣同我熟落咗啲,有一次坐埋我身邊搵對波頂住我喺度講,細佬今日家姐係咪好靚😂🤣我見到你褲浪脹起咗好大兜嘢(我根本都冇扯旗),你話如果一個良家婦女會唔會咁講?
好似紅顏以前有個男朋友咁我乜都知,佢係好坦白同我講識咗個男人,個男仔追咗佢好耐先扑咗佢(嗰時我都未同紅顏扑嘢)我問佢啲情景或者有冇帶袋紅顏都係含羞答答講下畀我聽
唔通紅顏嘅性經驗比家姐少咩?反而紅顏嗰種良家婦女feel,令男人更加想扑佢,就算紅顏喺床上面一樣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-28 11:23 發表 查看引用來源
佢想揀飲擇食但係佢唔得,我第二次同佢扑嘢,佢仲主動淫過sp,真係未除衫已經下面流曬水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆