上一頁下一頁
發新話題

大摩馬房討論區第六章

收藏  |  訂閱
2.0k  433.4k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2016-11-6 04:38 PM 發表 查看引用來源
東方快車應該係百一分左右 喜蓮獎星讓你十八磅都失Q 下場跑馬會杯呢啲條件平磅如果仲係今日咁熱係最佳攻擊對象
有將男威爾顿在

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2016-11-6 04:38 PM 發表 查看引用來源東方快車應該係百一分左右 喜蓮獎星讓你十八磅都失Q 下場跑馬會杯呢啲條件平磅如果仲係今日咁熱係最佳攻擊對象
呢隻馬雷神一唔騎就唔熱啦

引用:
原帖由 meinhard 於 2016-11-6 03:17 PM 發表 查看引用來源
美麗寶寶應贏被阻
美麗寶寶及喜蓮獎星皆欠運,一匹受阻,一匹慢步速遲望空

引用:
原帖由 鴻略 於 2016-11-6 06:47 PM 發表 查看引用來源美麗寶寶及喜蓮獎星皆欠運,一匹受阻,一匹慢步速遲望空
喜蓮獎星最尾一百自己都有啲慢車,狀態初起未足,看來隻馬要多跑先好

引用:
原帖由 sunmaru 於 2016-11-6 07:42 PM 發表 查看引用來源

喜蓮獎星最尾一百自己都有啲慢車,狀態初起未足,看來隻馬要多跑先好
「潘頓說,馬兒於最後五十米其實已未能再增速,但今日其表現實在已相當出色。由於潘頓於本月20日的馬會一哩錦標中將夥拍『美麗大師』出爭,因此我已聯絡布文,他亦表示可於馬會一哩錦標及12月的香港一哩錦標中為『喜蓮獎星』效力,因莫雷拉到時亦未能分身策騎。」約翰摩亞說。

布文係一個非常好選擇。

回覆 865# schon319 的帖子

比莫雷拉更好

哩匹馬話易騎唔易,話難唔難

隻共創更好出腳改善了,冇在澳洲時一D向外移

祈普敦操馬有D料到,依條操馬師承夠堅。3-5年後過羅理雅

引用:
原帖由 commentcava2013 於 2016-11-6 08:30 PM 發表 查看引用來源
  比莫雷拉更好

哩匹馬話易騎唔易,話難唔難
喜蓮獎星過去確實由莫雷拉騎就未輸過而且姿態誇張,前後換上其他表面不太差的騎師則判若兩駒

12/11星期六
一班(110-85)千四 樂聲杯:威力川 飛來猛R1 飛龍駒R3
三班千六:人民武士(王牌)
四班千四第二組:駿馬翹楚
四班泥地1650:甜統(王牌)
五班泥地1650:合拍飛龍

試閘        05                軍事出擊        (N175)                方嘉柏        莫雷拉

搞物????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆