上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.8k

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:38 PM 發表

走得去邊丫....
度度都咁貴....
紅勇個團就最抵架啦....
呢星期你去唔去??

我都閃~ 4點起身睇波 :smile_43:
88 all

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-16 09:39 PM 發表

呢星期你去唔去??
佢去呀, 我預左你架啦
今星期返in, 下星期去chocolate

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:26 PM 發表

到時俾dicky帶團. $300團呀~! 飲到3-4點架! :smile_38:
好呀....
去廁所倒d熱啤比你地飲下....哈哈...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:41 PM 發表

好呀....
去廁所倒d熱啤比你地飲下....哈哈...:smile_30: :smile_30:
:smile_27: 啤酒唔易入口喎....

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:29 PM 發表

咁其實算唔算係長期飯盒?? 唔使咁快拋棄 :smile_44:
哈哈....
唔知呢......你地估下....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:31 PM 發表

你有邊次唔嘔架? :smile_39:
我俾joey屌我包底o個時你地唔知唧 :smile_44:
哈哈.
你兩個天生一對....
屌過幾多次,唔洗囉出來講嘅...
話晒都公眾地方丫....:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:35 PM 發表

其實好多時係因為佢飲醉, 我先要焗住同佢返屋企先... :smile_13:
哈哈....係咩係咩....
咁你可以送佢番去再過來同我地飲架....
佢實唔會咋形....
不過你番去要扭耳仔姐.....cc..:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:45 PM 發表

哈哈.
你兩個天生一對....
屌過幾多次,唔洗囉出來講嘅...
話晒都公眾地方丫....:smile_13: :smile_13: :smile_13:
紅勇唔好意思出口姐...
有時0的野女人講好0的

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-16 09:39 PM 發表

呢星期你去唔去??
free man.....
唔去,等幾時呀.哈哈哈....
下星期我就來唔到啦...哈哈...!!
:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆