上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 11:15 PM 發表 查看引用來源

冇事~ 係初初搬番屋企會有唔慣...
同埋會掛住隻仔:023:  
咁宜家隻仔係邊個到ar?

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 11:15 PM 發表 查看引用來源

冇事~ 係初初搬番屋企會有唔慣...
同埋會掛住隻仔:023:  
咁都叫無事呀。。不過睇得出你都好堅強。。

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-24 11:17 PM 發表 查看引用來源
訓lu,88all!!!!!!!!!!:023: :023:
88~~︿︿:082:

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-24 11:13 PM 發表 查看引用來源

兩樣都要@@

同女仔講笑我識,而且好易引人笑添……

但溝女,唔多識,特別是問人要電話……………要命…
其實呢0的0野...你同人打開到話題就okay~
星盜可以搵冰冰呢個形象顧問令外表更吸引~
同埋有個溝女高手+女性心理學顧問教溝女:096:

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-24 11:16 PM 發表 查看引用來源
我要學溝女!!!!!!

雖然我人生中最大的願望及志願就是被女溝……
暈~:004: :004: :004: 不過基本上,個個男仔都係咁~-3-

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-24 11:16 PM 發表 查看引用來源
我要學溝女!!!!!!

雖然我人生中最大的願望及志願就是被女溝……
想創你呀,自己溝啦

來吧!努力地幫我打扮吧!不要因為我的嬌嫩而憐惜我啊!(躺在地上大字型訓低,扮唐白虎點蚊香中的石榴)

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 11:18 PM 發表 查看引用來源

其實呢0的0野...你同人打開到話題就okay~
星盜可以搵冰冰呢個形象顧問令外表更吸引~
同埋有個溝女高手+女性心理學顧問教溝女:096:  
係囉~~貴店中~不乏型男索女為你裝身~包君滿意~~:005:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 11:19 PM 發表 查看引用來源

暈~:004: :004: :004: 不過基本上,個個男仔都係咁~-3-
好懶呀..:096:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-24 11:17 PM 發表 查看引用來源

今晚飲~~凍朱古力~~thx冰冰~~:027:
今日我地有新人呀~ #1有相睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆