上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-14 09:33 AM 發表
p仔你真係買咗5000:044: 唔係掛:044:
昨晚總於大考成功<<度左超耐,妳都知啦    今早果場我叫你買大<<這個易中     加埋總入球有冇跟跟

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-14 09:32 AM 發表

5000對我來講好多架啦,今個月冇錢食飯架啦:026: :028: :035:
食飯錢都5000....嘩

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-14 09:41 AM 發表

昨晚總於大考成功<<度左超耐,妳都知啦    今早果場我叫你買大<<這個易中     加埋總入球有冇跟跟
我個入球大一早出早過你啦,昨天早上一早出左,只不過一早跟左車車買布仔,冇錢再買自己諗該條:043: :043: :043:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-14 09:44 AM 發表

食飯錢都5000....嘩
食飯錢即係生活錢:030: :030: :032: :032: 呢個月死人啦:043: :043:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-14 09:35 AM 發表

甘你又買甘多做乜鬼呀:046:
諗住博一個月糧番來呀:032: :032:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-14 09:45 AM 發表

我個入球大一早出早過你啦,昨天早上一早出左,只不過一早跟左車車買布仔,冇錢再買自己諗該條:043: :043: :043:
都幾慘......我買水晶半場主....一覺得水晶會入波先  二唔想同你地對抗....因布仔好主場強......果然假波一場 好登你們不值,他們下半場扮冇氣...一到加時就好似食左偉哥咁...標童兼上身

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-14 09:45 AM 發表

食飯錢即係生活錢:030: :030: :032: :032: 呢個月死人啦:043: :043:
咁今個月未可以去威兼溝多幾個女仔

唉 我做咗千古罪人:043: :043: :029: :029:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-14 09:41 AM 發表

緊係有買到啦:098:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-14 09:53 AM 發表

咁今個月未可以去威兼溝多幾個女仔
輸到冇哂錢仲可以去威兼溝多幾個女仔:030: :032: 乜道理:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆