上一頁下一頁
發新話題

80後人妻的飢渴...(有相) 23#344, 47#701 59#878 UPDATED

收藏  |  訂閱
1.1k  303.8k

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2014-4-14 12:24 AM 發表 查看引用來源
大家快d一齊錫個大波淫妻對奶氹返佢啦

會成面濕晒:smile_13:

引用:
原帖由 martinchan918 於 2014-4-14 12:24 AM 發表 查看引用來源
其實一日有幾百個PM , 樓主點可能每個ADD 哂...我都有PM, 沒ADD 我, 我沒野WO...緣份未到姐, ADD 到又吾代表要同你玩...個個都玩你仲驚LA,. 俾D 空間樓主好過, 等佢SHARE 下性事, 支持樓主, 佢的確好吸引~!
好贊成師兄嘅說話

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-4-14 12:26 AM 發表 查看引用來源

會成面濕晒:smile_13:
我地成面奶,佢就成面精

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2014-4-14 12:31 AM 發表 查看引用來源

我地成面奶,佢就成面精

如果屋企附近有個咁既人妻
咪話日日攪
比佢吸乾都制:smile_34:

太多太多人了:smile_39:

回覆 71# 的帖子

Could You Please pm me?

相信樓主每日都爆pm......

之後都有同裝修佬陳豪搞野
既然你地中意叫佢做陳豪..
以後就叫佢做陳豪啦..

陳豪自己開鋪頭,其實我都唔知佢係唔係老闆..
佢間鋪頭係專幫d私樓做裝修
落左閘都睇唔到入面係點..
不過入面其實都幾靚..
有d類似示範單位既廚房位..洗手間位咁

我同佢就試過係個廚房位搞過
有時候搞會聽到出面有人行過,有人講野既聲..
其實都幾刺激..

陳豪每次都好大力揸我波波
佢幾乎係出盡力揸..揸完仲要大力捏我linlin
每次話好痛..佢會話'你唔係好中意大力既咩'
又會迫我望住佢奶我linlin..同飲我d奶..
係佢面前,完全係釋放左..

佢插我方式都好傳統...
都係一味狂插..不過下下都大力
而佢係好大汗既..佢插到成頭汗,會直接抹落我波波..
捉住我對波波..之後hi晒落黎..
每次都覺得好正...
因為時間上唔許可..我都唔知佢可以插最長係幾耐..
最緊要佢夠硬..feel到佢勁硬
我對自己就勁有滿足感..

同佢sex過幾次..
下次講最激果次係點..

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-14 01:58 AM 發表 查看引用來源
之後都有同裝修佬陳豪搞野
既然你地中意叫佢做陳豪..
以後就叫佢做陳豪啦..

陳豪自己開鋪頭,其實我都唔知佢係唔係老闆..
佢間鋪頭係專幫d私樓做裝修
落左閘都睇唔到入面係點..
不過入面其實都幾靚..
有d類 ...
屌妳正度吖

支持啊新update !! 對腳很美

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆